vad är orsakerna till nagelbitande?

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-04-03
När prinsessan Diana först kom på plats i början av 1980-talet och var under intensiv granskning att det var lite av ett tumult eftersom . . . att hon bet sig i naglarna. Prinsessan fick äntligen över henne nagelbitning vana (även detaljer om hennes "återhämtning" från denna vana var aldrig avslöjat), men vissa vuxna bita på naglarna tills den dag de dör

Identification

Enligt Selfgrowth. com (se referenser 1), nagelbitning, eller kronisk onchophagia, är handlingen att bita spiken, den mjuka vävnaden runt nageln eller nagelband. Enligt studien "operant inlärning Principer," utförs av Terry M. McClanahan, nagelbitning är närvarande i 28 till 33 procent av barnen i åldrarna 7 och 10, 44 procent av ungdomar, 19 till 29 procent av de vuxna och 5 procent av äldre vuxna. Nagelbitning vanligtvis når sin topp i åldrarna 10 och 18.

Medvetslös lagen

nagelbitning är ofta en omedveten handling hos både barn och vuxna. De kan göra det medan du läser en bok eller tittar på en film och inte vara medveten om att de är bita på naglarna. Enligt uppgift, en del människor biter även på naglarna i sömnen! Den bästa förklaringen att den medicinska och psykoanalytiska samhälle har kommit fram till varför människor bita på naglarna är att det finns några djupa oro närvarande eller att det finns ett muntligt fixering och, på grund av detta, spik biters kräva något i munnen. Oral Fixation skulle omfatta rökare.

Coping mekanism

Dr Ronald Bronow, hudläkare och biträdande klinisk professor i medicin vid UCLA, berättar att nagelbitning är en typisk reaktion på tristess och stress. Han noterar också att nagelbitning är ofta en coping mekanism för att lindra stress och andra känslor. Han hävdar att spika biters kan ha en dålig självbild eller skulle kunna straffa sig för några djupa skuldkänslor eller olösta problem. Nagelbitning tycks minska spänningen för vissa människor.

Body-Fokuserad-repetitiva-Disorder

Av Fred Penzel, Ph. D. av Westsuffolkpsyche. com förklarar att vissa individer bita på naglarna eller dra sitt hår eller plocka deras hud när de är antingen uttråkad och understimulerad eller när de är överstimulerade (stressad, upphetsad, nervös). Penzel konstaterar vidare att det är en undergrupp till beteenden som har kallats tvångssyndrom Spectrum, som omfattar nagelbitning, dra i håret och hud plockning. Denna sjukdom, som nyligen har döpts om Body-Fokuserad Upprepade störningar kan, förutom att OCD, trichotillomani (dra i håret), kroppen dysmorphic sjukdom (se dig själv som fett när du inte är), bulimi, anorexi, tvångsmässig spik -bitande och hud plockning och Tourettes syndrom. Nagelbitning och hud-picking, utöver trichotillomania, tros ha sitt ursprung i kemi i hjärnan och vara resultatet av genetik.

Oral Fixation

Sigmund Freud menade att beteenden såsom nagelbitning är symtom på en Oral Fixation och att detta beteende ligger i det undermedvetna. En del människor tror att hypnos fungerar i befria en enskild av dessa beteenden, eftersom hypnos fungerar på det undermedvetna nivåerna av sinnet, enligt Stopnailbiting. net.

Sanitära frågor

Dr Lawrence Gibson från Mayo-kliniken att den extrema bita på naglarna kan vara tecken på ångest eller tvångsmässigt beteende. Han noterar också att bita spiken hela vägen ner till U-formade nagelbanden kan påverka den framtida ökningen av dina naglar. Infektioner i huden runt paronyki, nagelbädden eller vårtor runt nagelbädden kan förvärras av nagelbitning. Dessutom är det en ohygieniska praxis. Nail biters kan passera virus och bakterier från sina naglar i munnen.

Previous:nothing Next:om klimakteriet droger

Relaterade artiklar


 • Vilka är effekterna av koffein på barn?
 • hur man kan slå endometrioisis 72 - förstå urin studier och endometriebiopsi
 • effekterna av heroin och metadon på ofödda barn
 • hur man hittar en läkare för hormonbehandling
 • hur man kan slå endometrioisis 83 - förstå alternativ för att ha chlildren efter hysterektomi - ägg och embryon frysning
 • symtom på slutskedet alkoholism
 • tidiga symtom på pankreatit
 • hur man läser Kama Sutra gratis
 • hur du skyddar din hud och ögon från UV-skada och sol
 • rättsmedel för darrningar i händerna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com