Vilka olika typer av wellness-program?

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-05-18
Wellness-program erbjuds till anställda, pensionärer och mödrar-till-vara och barn. Fördelarna är bland annat en friskare befolkning, arbetskraft effektivitet, hälsosammare livsstil och ett förbättrat hälso-och sjukvården

Corporate Wellness Program <.

Företag wellness-program göra det möjligt för anställda att bli utbildade om sin personliga hälsa, matvanor och viktkontroll. Anställda har visat sig vara mer energisk och gladare när de erbjuds en bra träningsprogram och sunda matvanor alternativ. Wellness-program, en win-win situation för arbetsgivare och arbetstagare, spara pengar på sjuka dagar, medan de anställda i allmänhet har mer entusiasm.
Corporate wellness-program erbjuda anställda personliga utvärderingar av deras totala hälsa och verktyg för att förbättra sin livsstil. Dietister, läkare och experter motion är ofta anställda att arbeta med de anställda och fortsätta med ett uppföljningsprogram. Ointresserade anställda kan hitta sin motivation sporrade av föreläsningar och information online.

Senior Wellness Program

Senior centra och YMCA: s kan erbjuda wellness-program för seniorer. Tjänster kan omfatta. . .
u2022 Föreläsningar om sunda matvanor och livsstil
u2022 Gratis transport till och från läkarbesök
u2022 Gratis influensavaccin
u2022 Gratis och billiga seniorklass fitness.
u2022 Senior promenader klubbar.

anställd wellness-program

Skillnaden mellan företagens wellness-program och anställd wellness-program är att den senare ofta satts samman av de anställda. De kan hyra utanför föreläsare som ofta talar gratis. De kan bilda promenader klubbar för lunch aktivitet. De anställda kan ta med egna hälsosamma luncher till arbetet, som kommer att spara tid och dollar. De anställda kan ha tävlingar för att förlora vikt och perfekt närvaro.
Dessa program behöver ofta en ledare för att hålla entusiasmen uppe bland de anställda. Veckans föreläsningar och lektioner kan passa in arbetsscheman. Det kan även vara en belöning för den månatliga vinnaren.

Mothers-till-vara wellness-program

När gravida kvinnor ta hand om sin hälsa är chansen för friska barn är extremt höga.
Det finns många gratis eller till låg kostnad wellness center för mödravård. Tillsammans med utmärkt sjukvård, hjälper en wellness rutin mor-till-vara kontrollera sin vikt, äta nyttigt och få en välbehövlig mjuk träning. Det kan också finnas information om amning och nyblivna mammor. Många yoga klasser för blivande mammor finns också. Dessa klasser kan ofta göra barnets leverans mycket lättare. Konfererat med andra mammor på ett hälsocenter är bra för att jämföra och dela.
YMCA: s och fritidshem erbjuder ofta dessa klasser för blivande mammor. Framtida friska barn i morgon kommer att bidra till att skapa ett fortsatt sunt samhälle.

Barn wellness-program

Det finns många omfattande barns wellness-program tillgängliga. Många av dessa program är riktade till barn med särskilda behov. Barn som ingår i en wellness rutin kommer att vara sjuka mindre, har mer energi och vara inom normal vikt parametrar
Några av de tjänster som erbjuds kan vara:
u2022 Förebyggande av diabetes med rätt kost eliminera skräp mat.
u2022 Kliniska tester för allergier mot mat och växter som orsakar många beteendemässiga problem.
u2022 Viktkontroll för barn som tenderar till fetma.
u2022 träningsprogram.
u2022 Föräldrautbildning om sunda kostvanor och motion.
Idag motion och friluftsliv roligt kan inte tas för givet. Barn ofta hamna tittar för mycket på TV och spelar dator games. The extra kraft på att lära dina barn att motionera och äta hälsosamt val kommer att göra mycket för att motverka fetma hos barn.

Previous:nothing Next:modersmjölksersättning alternativ

Relaterade artiklar


 • vad är en hälsosam graviditet kost?
 • hur man arbetar en defibrillator
 • Vad är funktionen i blodkärlen som löper över ytan på hjärtat?
 • hur du tar bort vaccinationer från kroppen
 • hur man arbetar med familjer med nedsatt syn
 • vad är hormonbehandling?
 • tecken och symtom på förhöjda triglyceridnivåer
 • blödning i klimakteriet
 • hur man kan förebygga liggsår på hälarna
 • symtom på meningit hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com