alkoholism naturläkemedel

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-05-14
Alkoholism är en sjukdom som individerna behöver för att konsumera alkohol på en daglig basis för att undvika psykiska och fysiska abstinenssymptom. Med tiden börjar en person normalt konsumerar allt större mängder alkohol och beroende ökar. Män är dubbelt så stor risk som kvinnor att drabbas av alkoholism. Det finns naturliga behandlingar för alkoholism som fungerar som ett komplement till konventionell behandling och hjälpa till att skydda alkoholistens lever

Kudzu

Kudzu har använts inom traditionell kinesisk medicin i tusentals år. Det är den primära växtbaserade behandling för alkoholism i Kina. Wing-Ming Keurng, biokemist vid Harvard Medical School, gjorde en analys av över 300 registrerade fall av alkoholism som behandlades med kudzu i Hong Kong. I varje fall var kudzu effektivt i att kontrollera och undertrycka en önskan om alkohol med några biverkningar. Inom en vecka var alkohol suget minskat och i cirka 80 procent av fallen, var suget obefintlig inom två till fyra veckors behandling. De kemikalier i kudzu minska leverns förmåga att bryta ned alkohol och ge obehagliga biverkningar som huvudvärk och illamående. Det är mest effektiv i sitt naturliga tillstånd och bearbetade versioner kan inte ge samma förmån. Ta 10 mg tre gånger dagligen.

Milk Thistle

Milk Thistle är ett naturläkemedel vars fördelar har blivit väl dokumenterade av västerländsk medicin. Det är användbart vid behandling lever tillstånd som orsakas av alkoholism såsom cirros och lever förgiftning. Silymarin, hindrar den primära komponenten av mjölk tistel införandet av gifter i levern. I fall av skrumplever, förbättrar den dramatiskt lever förnyelse. Ta 600 mg tre gånger dagligen.

Reishi

Reishi är en stapelvara i traditionell kinesisk medicin och har använts i över 2000 år. Reishi är en användbar behandling för att förebygga alkohol-inducerad fettlever och skrumplever. Det är dock mest effektiva människor som befinner sig i ett tidigt skede av alkoholrelaterade leversjukdomar och får inte gynna de upplever svår försämring av leverfunktionen. Ta 3 gram per dag.

Soy Lechitin

Soy lechitin utvinns ur sojabönor. Det ger de huvudinslag som krävs för friska cellmembran och förhindrar skador, särskilt till blod och leverceller. Det är användbart vid behandling av alkoholism på grund av dess förmåga att hålla toxiner som ingår i alkohol från att nå levern. Det skyddar också mot fetthaltiga avlagringar och främmande fibrös vävnad. Ta 1. 500 till 3. 000 mg dagligen.

Andra naturliga behandlingar

Ät flera portioner av mörkt grönt, gult och orange grönsaker dagligen. Vitamin A i dessa livsmedel minskar cravings för alkohol. Daglig konsumtion av omega-3 fettsyror bidrar till att bekämpa depression. Ta 30 mg zink dagligen. Det förstärker magen förmåga att bearbeta alkohol och förhindrar leverlesioner.

Previous:nothing Next:hur man hanterar med PMDD

Relaterade artiklar


 • hur du ändrar din kost för en kvinna över 50 år
 • hur man gör Epsom salt
 • vad som orsakar magsyra?
 • vad som orsakar hjärtan att skadas?
 • hur man kan öka testosteron nivåer i en kvinna
 • vad är orsakerna till nagelbitande?
 • hur man använder en online symptom checker
 • hur man har ett barn utan sjukförsäkring
 • Var är lipas hittas?
 • orsakerna till ansiktsrodnad
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com