att leda ett lyckligare liv

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-05-02
I dagens hektiska värld kan hitta lycka ibland vara svår. Om du känner för ditt liv saknas i lycka, behöver du inte bara acceptera det. Du kan vidta aktiva åtgärder för att ändra din syn och leva ett lyckligare liv. Du måste helt enkelt göra din mentala och emotionella hälsa prioriteringar och vårda dem därefter. Om du är flitig i ditt arbetssätt kan du leda effektivt ett lyckligare liv
1.
låter det gå. Det är lätt att hetsa upp och stanna upprörd över små saker, som till exempel den person som var oförskämd till dig på marknaden. Dessa små saker kan avsevärt ändra din totala humör och helt enkelt inte värt det. Låt de små sakerna går, besluta att de inte har någon betydelse i ett större perspektiv. Ju mer du kan göra detta, desto gladare kommer du att känna.
2.
Gör relationer prioriteras i ditt liv. Arbete och ofärdiga objekt på din att göra-lista kommer alltid att finnas där, men det är inte tillräcklig orsak att försumma relationer i ditt liv. Vänskap, familjeförhållanden och romantiska relationer är avgörande för din totala lycka. Ta dig tid varje dag i kontakt med människor du bryr dig om. Dina relationer blir starkare och du kommer känna dig gladare.
3.
Bedöm varje dag. Vid slutet av varje dag, göra en lista över tre saker som gjorde dig lycklig den dagen. Denna enkla övning hjälper dig att se det goda i saker. Med regelbunden träning kommer du börja anta en lyckligare och mer positiv syn på ditt liv och varje dag.
4.
gå med strömmen. Om du har stela förväntningar på människor och händelser, du är mer sannolikt att bli besviken när saker inte går precis som du vill. Istället lär sig att flyta med mer och ta saker som de kommer. Även om du inte behöver offra dina förväntningar helt och hållet, kommer du bli lyckligare om du lätt kan anpassas till förändrade situationer.
5.
Ge till andra. Oavsett om det är din tid, energi eller kärlek, kommer du att känna dig gladare och bättre om dig själv och ditt liv om du ger till andra människor. När du gör något trevligt för någon annan, ta del av hur det känns. Det kommer sannolikt att ge tillräcklig motivation för att hålla dig i att ge läget.
6.
Uppskattar små saker i livet. Om du är upptagen på ett skrivbord jobb hela dagen, ta fem minuter att gå ut och njuta av himlen. Var uppmärksam på detaljer av blommor, byggnader eller andra människors ansikten. Livet går genom oss i en fläck så mycket av tiden, när vi tar time out för att uppskatta detaljerna ser vi mycket av det vackra vi kanske tidigare har missat.
7.
Vidta åtgärder. Om du alltid har velat göra något i livet, gör det. Oavsett om det är att lära sig ett nytt språk eller ta upp en ny hobby, lägger inte ditt liv beklaga att du önskar att du hade gjort något. Istället, ta tid för dessa saker. Du kan behöva prioritera andra saker i ditt liv att göra plats för nya upplevelser, men du kommer bli lyckligare om de faktiskt är saker som du tycker.

Tips och varningar


 • kommunicera med människor i ditt liv. Om något upprör dig, inte hålla det tappas upp. En brist på kommunikation kan skada dina relationer.


 • Previous:nothing Next:om preventivmedel implantatet metod

  Relaterade artiklar


 • hur att få och behålla ganska hud
 • tecken på en hälsosam graviditet
 • Graviditet & smärta i urinblåsan
 • hur säkert behandla barnet förstoppning med mineralolja
 • hur man skapar en hälsosam meny för veckan
 • Definitionen av social trygghet funktionshinder
 • hur man ska behandla en ljumske stam
 • hur du tar bort löss gnetter
 • hur man gör Epsom salt
 • hur man kan förbättra njurfunktion hos män
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com