gemensamma nutrition

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-05-05
Nutrition kan påverka vem som helst, men oftast pest äldre och små barn. När kosten inte innehåller nödvändiga näringsämnen och vitaminer som krävs för en väl fungerande kroppens system kan problem uppstå i kroppen. Dysfunktioner kan vara resultatet av en näringsbrist, som ofta kan åtgärdas en gång en förändring i kost eller tillskott inleds

Rakit

Enligt Mayo Clinic, kan Rakit orsakas av en allvarlig brist på vitamin D. Rakit kan göra att benen i kroppen blir mjuk och formbar, som kan orsaka utveckla ben hos barn att bli deformerad. Detta är mest vanliga i hjulbent barn. Ett tillägg av vitamin D, eller en ökning i livsmedel med hög halten av vitamin D, rekommenderas. Livsmedel som innehåller mycket vitamin D innefattar lax, mjölkprodukter och ägg.

Anemi

Anemi är ett tillstånd i kroppen där syre inte kan utnyttjas genom blodet som den borde, och organ och muskler i kroppen blir trött. Detta beror på att kroppen inte producerar en tillräcklig mängd av röda blodkroppar. Dessa blodkroppar är en nödvändig komponent eftersom de hjälper syret att komma till kroppens system. Anemi orsakas av en utarmning av järn i blodet och kan vara resultatet av dålig kost. Ökad livsmedel i kosten som innehåller höga halter av järn, inklusive lever och musslor, kan lindra Anemi, som kan ta en järntabletter.

Skörbjugg

Skörbjugg är resultatet av en C-vitaminbrist och enligt nationalräkenskaperna Föreningen för Skörbjugg medvetandehöjande och förebyggande är Skörbjugg blir allt vanligare på grund av bristen av färsk frukt och grönsaker i den moderna kosten. Skörbjugg kan orsaka vävnader i kroppen att koppla ur och kan leda till allvarliga dentala avvikelser och gemensamma problem. För att lindra Skörbjugg, inkluderar mer frukt och grönsaker i kosten som innehåller mycket C-vitamin, bland annat apelsiner, jordgubbar och paprika. Om dessa livsmedel inte finns tillgängliga, kan en C-vitamin tillägg hjälpa behandla skörbjugg.

Beriberi

beriberi förekommer hos personer som har en allvarlig brist på tiamin, annars känd som vitamin B1. Enligt Medline, hjälper Tiamin kroppens kardiovaskulära systemet fungerar normalt och när beriberi är närvarande, visa hjärta och lungor betonade symptom, såsom en ökad hjärtfrekvens och andningssvårigheter. Att behandla en Tiamin brist, räknas livsmedel i kosten hög i vitamin B1, även solrosfrön, linser och bönor Pinto.

Pellagra

Pellagra är en näringsbrist i Niacin som kan orsaka hudproblem i kroppen, t. ex. som dermatit och psoriasis och mental förvirring. Niacin brister kan vara ett resultat av att äta en kost baserad mycket på korn, utan mat som innehåller Niacin, såsom kyckling, nötkött och lax. Att förebygga och lindra Pellagra, införliva mer kött i kosten.

Previous:nothing Next:vad är borsyra bra för?

Relaterade artiklar


 • Vilka är fördelarna med CPAP behandling?
 • vilka livsmedel öka spermieproduktionen?
 • biverkningar av prednison behandling
 • övre buksmärta symtom
 • hur man förlorar den snabbt babytyngd
 • hur man undviker illamående
 • hur man är en optimistisk person
 • hur man gör Epsom salt
 • orsakerna till dålig kroppslukt
 • hur lätt lindra fot smärta under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com