hur gå ner i vikt lätt för barn

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-05-04
Det finns fler stillasittande aktiviteter för barn i dag än någonsin, med barn-specifika TV-kanaler, filmer tillgängliga på begäran, handhållna spel och otaliga datorprogram. Som ett resultat, fler och fler barn blir överviktiga. Även om det kommer att ta engagemang och livsstilsförändringar, kan föräldrar bli bra förebilder för sina barn och som ett exempel på att vara frisk och aktiv. Det viktiga är att göra fysisk aktivitet kul för alla barn. Gör familjen tid varje vecka och gör något fysiskt tillsammans. Vuxna är det bästa exemplet, alltid komma ihåg att

Du behöver:.
u2022 Wii u2022 gungställning u2022 Cyklar u2022 Färsk frukt, grönsaker och andra hälsosamma snacks u2022 Hoppa rep, basketbollar, kickballs och andra utomhus leksaker.

sätt att hjälpa barn Kom i form


1.
Motion inne samtidigt ha roligt. Investera i ett spelsystem som Wii med Wii Fit eller Dance Dance Revolution-spel. Dina barn kommer att spela videospel och att göra fysisk aktivitet på samma gång. Öka din fysiska aktivitet och få din puls upp är allt som behövs för att börja bränna kalorier. Så genom att byta en stillasittande videospel med ett spel som gör att du flyttar och blir din puls upp är en bra sätt att göra få i form kul för barnen.
2.
Gör utanför utöva en familj rutin. Ta en vecka cykeltur. Hitta ett spår eller bana och gå till den regelbundet. Varje gång gå längre. Så småningom kan du ha tävlingar och turneringar. Eller hitta en vandringsled som är rolig men utmanande. Har varje unge pack ett äpple, hemgjord trail mix och vatten flaska i en liten ryggsäck som de kan bära under vandringen. Även vandring, kan de mellanmål på sina godsaker och vikten från ryggsäckar kommer att öka fysisk aktivitet. För daglig motion, gå till en familj promenad efter middagen.
3.
Lager ditt hus med hälsosamma livsmedel. Håll färsk frukt och grönsaker i huset. Selleri med jordnötssmör är bra mellanmål, liksom äpplen med lite kanel och socker att doppa dem i. Genom att begränsa mellanmål alternativen kommer dina barn att börja bygga ett mer hälsosamt sätt att äta. Kakor, chips och godis behöver inte elimineras från kosten. Det finns alternativ som för 100 kalorier mellanmål förpackningar. Du kan även göra hemmagjord sötsaker, bara titta portionsstorlekar. Även för varje måltid, minst två portioner frukt eller grönsaker.
4.
Håll utomhus leksaker för dina barn hela tiden. Installera en gungställning som har aktiviteter som intresserar dina barn, särskilt om de är äldre placeras i en rock klättervägg och apa barer. För sommaren, hålla sprinklers och ballonger vatten eller pistoler vatten runt och starta vattenkrig. Andra aktiviteter är en turnering basket häst eller en jump-rep tävlingen. Det finns många jump-rep låtar tillgängliga på nätet. Och på vintern, hålla slädar runt och gå till stora kullar för pulkaåkning. Klättring dessa kullar kommer att vara en stor fysisk aktivitet. Eller på bakgården spela gamla standbys gillar tag --- springa i snön är mycket svårare än att köra i gräset.

Tips och varningar


 • Arbeta hårt som förälder att vara en god förebild för dina barn. Försök extra hårt för att äta hälsosamt och begränsa äta ute som en familj. Var positiv om att göra fysisk aktivitet som en familj. Tappa inte modet om dina barn är inte som i livet förändras i början, bara hålla gör det och ha roligt i processen. Dina barn kommer att vilja och ha kul.
 • Glöm inte solkräm. Även om det inte är en solig dag, kan solskador förekommer fortfarande. Håll ditt fokus på att vara frisk. Med förekomst av ätstörningar i tonåren är det särskilt viktigt att hålla fokus på att må bra och vara frisk snarare än på hur barnen ser ut.


 • Previous:nothing Next:om beteende modifiering

  Relaterade artiklar


 • hur man förstår vad som orsakar frekvent hicka
 • hur till återvinna från alkoholhaltiga leverskada
 • rensar en blockerad tårkanalen
 • hur man köper kvalitet krycka tips
 • Plavix biverkningar - trötthet
 • om gastroschisis
 • orsaker till bäckenet inflammatorisk sjukdom
 • hur man gör färsk, hemlagad smör
 • orsakerna till östrogen dominans
 • symptom på hår löss
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com