hur man får sjukförsäkring sammanfattning

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-23
I dagens osäkra tider kan en person befinner sig plötsligt utan sjukförsäkring, sätta sig och sina familjer i fara för att ha astronomiska räkningar om någon blir sjuk eller har en skada. Om du är en av de miljoner amerikaner utan sjukförsäkring, har du möjligheter

Du behöver:. .
Telefon
Tillgång till Internet är till hjälp för att kolla resurser online.
Uppgifter om tidigare politik.
Om ansökan om statliga program eller annat bistånd, bevis på inkomst, hemvist och annan dokumentation som födelseattester.


1.
Om du söker försäkring, eftersom du har förlorat ditt jobb, din första stopp din tidigare arbetsgivare personalavdelningen eller kontaktperson. COBRA lagar kräver många arbetsgivare att tillfälligt låta dig fortsätta din täckning under deras plan. Premier för COBRA täckning är avsevärt högre än de premier som tas ut när du fortfarande var anställd, men fortsätter dina tidigare täckning skyddar dig från en förfaller i täckning mellan jobb. Om du har en kronisk hälsotillstånd, kan detta vara det bästa alternativet för att undvika att din hälsa frågan behandlas som ett befintligt tillstånd som leder till högre kostnader för dig.
2.
Kontakta din County Health Department. De kommer att vara medveten om förmånliga försäkringar program som finansieras av din stat. Sådana program vanligtvis bygger på inkomstnivå, så var beredd att lämna denna information. Dessutom län hälsodepartement erbjuder många hälso-och sjukvård gratis eller till en mycket låg kostnad, inklusive barndomen vaccinationer och förebyggande hälsovård, såsom kolesterol screening.
3.
Ring din lokala offentliga sjukhus. Socialarbetare finns tillgängliga som kan vägleda dig till program för att hjälpa dig. Kyrka-anslutna sjukhus är också bra resurser för att kontakta. De kan ha välgörande medel tillgängliga för att hjälpa dig att betala för hälso-och sjukvården behöver.
4.
Även om du tror att du brukar kvalificera också kontrollera med din statens Medicaid kontor. Medicaid är ett statligt köra program för låginkomsttagare personer som uppfyller vissa kriterier. Familjer med barn kan hitta den bästa hjälpen genom detta program.
5.
Om du tillhör någon typ av grupp eller organisation, kolla in dem för att se om de erbjuder någon form av försäkring för sina medlemmar. Exempelvis erbjuder Writer's Guild grupprinciper till författare som är anslutna till organisationen. Premier för denna politik kan vara hög, så att inte fatta ett slutgiltigt beslut förrän du kontrollera dina andra alternativ.
6.
Offentliga skolor, högskola och universitet har ofta grupprinciper hälsa tillgängligt för studenter på överraskande låga priser. Högskolor har också låga kostnader kliniker finns där eleverna kan få behandling för rutinmässig sjukdomar som halsfluss. Är det en tand högskola i din stad? Ge dem ett samtal-tandläkarstudenter behöver verkliga tänder jobba på och du kan få att hålrummet fylls till en lägre kostnad. Eleverna är övervakad under arbetet, så kvaliteten på vården inte offras.
7.
Om du är över 65, du har rätt till Medicare, en statlig sjukförsäkring för pensionärer amerikaner. Vissa personer med funktionshinder kan beröras av detta också, så kontrollera din behörighet på Medicare webbplats via länken under Ytterligare resurser.
8.
Som en sista utväg, kontakta privata sjukförsäkringsbolag för att en individuell försäkring. Denna politik är ofta väldigt dyra även med höga självrisker. Få offerter från varje företag som betjänar ditt område om möjligt, eftersom skattesatserna varierar från bolag till bolag.

Tips och varningar


 • Kontrollera alla resurser innan beslut fattas. Priserna kan variera så kan graden av täckning som erbjuds.
 • Vid ansökan om stöd, se till att du vet vilken dokumentation du kommer att krävas för att tillhandahålla och göra vissa du har alla det när du fyller i din ansökan . Underlåtenhet att alla nödvändiga handlingar kan resultera i en försening med behandling av din ansökan.
 • Kolla din lokala tidning för kungörelser om hälsa mässor. Förutom att erbjuda massor av gratis eller till låg kostnad tester, kommer de att ha information om hälsorelaterade program i ditt område.
 • Don't dröjsmål. När du vet att din försäkring kommer att förfalla, starta en sökning efter nya täckning omedelbart. Ansökningar om program kan ta lång tid att bearbeta och vissa program har en väntelista.
 • Om du väljer en privat försäkring, se till att du kolla in något företag du funderar noga.


 • Previous:nothing Next:hur man vakna upp och hålla sig vaken

  Relaterade artiklar


 • effektiva preventivmedel
 • Vilka är fördelarna med prenatal vitaminer före graviditeten?
 • degenerativ höftbenet sjukdom
 • vad är orsaken till gäspningar?
 • hur man kan stoppa en post nasal drip hosta
 • information om kost för barn
 • förebygga kranskärlssjukdom
 • klimakteriet hudsjukdomar
 • hur man kan minska ditt barns risk för öroninfektioner
 • biverkningar av användning av ibuprofen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com