hur man hanterar medicinska räkningar och elände försäkring

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-05-22
Att ha två barn med Shwachman-Diamond syndrom, jag vet hur det är att få högar av medicinska räkningar på posten varje dag. Försäkringen elände är långa och ofta ta en vägtull. Jag skrev detta i början av 2008 och vi var fortfarande kämpar med försäkringar över $ 20. 000 i medicinsk räkningar från 2006! Varje dag står vi inför medicinska utmaningar och känner ofta som om vi tillbringar mer tid på telefonen med försäkringsbolag och myndigheter fakturering än vad vi faktiskt spenderar på sjukhuset eller läkarmottagningar själva! Att handskas med medicinska påståenden kan ge någon nära vansinne. Denna artikel kommer att ge dig tips om hur man ska klara
1.
Ställ åt sidan en dag eller två varje månad för att hantera medicinska räkningar och problem försäkringar.

Jag har lärt mig att hålla min mentala hälsa genom att följa en enkel regel. Eftersom det finns bara så många timmar på en dag, och jag har lärt mig att avsätta dessa räkningar och elände försäkring. Inte för evigt! Istället ställer jag dem åt sidan och ta itu med försäkringar och fakturering problem ett litet antal dagar per månad. Detta bidrar till att lindra stress och göra livet lugnare. De sjukhus och läkare kommer inte att gå sönder om jag vänta några dagar innan gå till försäkringar och fakturering problem. Istället för daglig stress, har jag nu begränsat dagar av stress. Självklart, om det finns ett snabbt och omedelbart behov, jag tar hand om det direkt, men majoriteten av dessa frågor är icke-brådskande rutinmässig förväxlingar eller överklaganden fordringar som behöver tas om hand. Det finns andra tips jag uppmanar folk att när man hanterar försäkringar och fakturering, men den första regeln är den viktigaste förstånd att hålla tips jag kan ge.
2.
Ta ner namn.

Jag har lärt mig att skriva ner namn och när en viss person verkar vara till hjälp, begär jag honom eller henne nästa gång jag ringer tillbaka. Jag har en person i fakturering avdelning på vår lokala sjukhuset som jag ta itu med. Vi är på ett förnamn grund och han vet våra räkenskaper in och ut. Detta har varit en enorm hjälp för mig när man försöker reda ut 30-konton för alla mina två barn.
3.
Håll EOBs och medicinska räkningar händig.

Eftersom vi reser till olika sjukhus (mina barn ses vid fyra olika sjukhus för olika problem) har vi en ganska papper spår. Jag försöker att hålla försäkringen uppskattning av förmåner (EOBs) händig när jag går över en faktura mottagits. Det är bra att ha både räkningen och EOB
med dig när du ringer antingen fakturering avdelning eller försäkringsbolaget. Detta sparar tid och håller dig från att behöva ringa tillbaka senare efter att ha att sortera ut det med den "andra" killen först.
4.
Håll ditt sinne för humor.

Några av de mest frustrerande försäkringar och problem fakturering jag har haft att hantera är nu min roligaste historier. När mina barn är vuxna och på egen hand, jag ska göra en stand up comedy rutin om denna aspekt av mitt liv. Jag hoppas kunna tjäna tillräckligt för att betala av medicinska räkningar som kommer att ha samlats vid denna tidpunkt.


Previous:nothing Next:hur man hanterar ett barns kronisk sjukdom

Relaterade artiklar


 • hur man bli gravid med polycystiskt ovariesyndrom
 • om ånga rum
 • vad är orsakerna till kolik?
 • orsakerna till ansiktsrodnad
 • hur man använder en käpp i trappor
 • vad är meningerna?
 • återvinningsgrad definition
 • hur man ska behandla förhöjt enzym effektivt
 • hur man kan minska ditt barns risk för öroninfektioner
 • hur man rengör BÖ hörapparater
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com