hur man kan förhindra faller för äldre

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-05-23
När människor mogna de några gånger tenderar att blanda sina fötter och sedan faller uppstår. Jag har viss erfarenhet av äldre och sätt att förhindra fall som jag vill dela
1
Skor bör vara lämpligt väl. Inte för hårt för att begränsa och inte för löst att vara slarvig. Slip fots slitage bör undvikas så mycket som möjligt. Har en annan person ansöka spetsad eller kardborrband bandad skor istället för flip flops eller halka på när allt är möjligt.
2.
Kontrollera om äldre bär med snörning typ skorna, att skosnören dubbla knyts så att de inte kommer att bli ogjort resa eller ens stående. Om kardborreband används, kontrollera foten bära åtminstone varje måltid vid bordet för att se till att kardborrbandet är korrekt monterad. När slutet av dagen kommer, inspektera kardborrband för styrka och pålitlighet för nästa dag.
3.
Ta bort alla ludd från kardborre band och byt sliten skosnören så snart de uppmärksammas .
4.
Secure scatter mattor med band hylla liner under de nödvändiga område mattor som måste stanna. Ta bort alla andra tillfälliga mattor för att förhindra fall till de äldre. Mognare människor tenderar att inte plocka upp sina fötter nog och fånga tå ganska ofta i ett område matta.
5.
Kontrollera att sänglinne i sovrum inte drapera sätt över kanten av sängen. Detta tenderar att vara en fångst plats för foten för de äldre, vilket faller, då de gå upp under natten för att använda toaletten. Antingen helt ta bort över beläggningar eller hålla dem på sängen utan överdrifter drapering.
6.
förebygga fall hos äldre kan bistås av regelbundna kontroller med vårdgivaren. Eftersom du kan se den äldre varje dag, kan du inte se en förändring i gång att läkaren kommer att märka.
7.
Uppmuntra användningen av sockerrör, rullator eller andra hjälpmedel till förhindra fall om äldre personer. Dessa enheter är försäkringar att förhindra fall i stor utsträckning, men bara om de används.
8.
Göra utflykter till den äldre: s favorit stol eller viloplats i dag till Placera saker som de använder en hel del under de vakna timmarna. Be dem att låta dig göra det för dem så att de inte har för mycket i sina händer och armar att bära. Genom att göra detta kan du eliminera de fångas ur balans med många objekt och också av dem att blockera deras gångväg med staplade hög saker de kanske försöker få på en gång.
9.
Daglig tvätt öga glasögon så att äldre kan tillräckligt se bra och inte genom grumlade linsen. Ersätt där de kan ha dem lätt, så de inte att nå för dem och skapa en nedgång i detta försök.


Previous:nothing Next:hur man får sjukförsäkring sammanfattning

Relaterade artiklar


 • hur de ska hålla sval och fräsch på sommaren värme
 • vanliga hudproblem med de äldre
 • skäl för en missad menstruationscykel
 • hur att vara frisk under graviditet
 • hur man startar en vandring klubb för boomers
 • orsakerna till uppblåsthet i klimakteriet
 • livsmedel som orsakar gas i spädbarn
 • orsakerna till springmask
 • symtom på en adrenalinkick
 • vad är den generiska läkemedel för lexapro?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com