hur man skär kostnader när de reser för medicinsk behandling

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-05-11
Vår familj har behandlat medicinska räkningar eftersom mina två yngsta barn föddes. Vi måste resa korta sträckor och långa avstånd till barnsjukhus för de olika problem som de har anknytning till Shwachman-Diamonds syndrom. Under årens lopp har vi lärt oss hur man håller på bekostnad av att resa till olika sjukhus ned till nakna ben minimum. Medan många människor inte har valet mellan att flyga och köra, har vår familj haft turen att vi har det valet. Vi kör till Cincinnati Children's Hospital från North Carolina ganska ofta.
1
Med gaspriserna skyhöga i sommar, finner vi fortfarande att resa med bil är mer ekonomiskt för vår familj. Vi har inte råd fem flygbiljetter och en hyrbil. Kolla priserna och överväga att köra bil om man bor inom 8-12 timmar av sjukhuset. När vi beräknar kostnaderna, kör alltid vinner för vår familj.
2.
Packa dina måltider i en is bröstet. Vid körning utför vi en is bröstet packad med mat och snacks. Detta hindrar oss från att behöva köpa mat på vägen. Våra gamla trucken är fyrtiofyra liters tank och vi kan göra det från North Carolina till Cincinnati på tre fjärdedelar av en tank! Detta hjälper oss mycket. Vi behöver inte stanna för att tanka, och detta skär ned på alla inköp på dyra bensinstationer längs vägen. Vi stannar på rastplatser för att äta picknick måltider, använda toaletten och sträck innan du trycker på väg en gång again. We låta barnen välja ut ett fåtal lunch saker som de inte äter regelbundet hemma också. Detta hetsar dem och gör resan kul. De älskar Oscar Meyer Lunchables, men vi sällan tillåta dem att äta dem när vi är hemma. De är inte precis dyrt, men när
vi är hemma, vi försöker äta mer nyttig mat. Jordnötssmör och sylt är lätt att transportera också. Vi packar plast gafflar och knivar för att hjälpa till med förberedelserna, som vi har funnit det lättare att hålla gelé burken i isen bröstet och göra smörgåsar på beställning. Vi packar också mer näringsrika mellanmål som russin och torkad frukt, nötter och ost pinnar. De yoghurt Rören är ett bra mellanmål som kan frysas i förväg och placeras i isen bröstet. Ätit frysta eller tinade, dessa är alltid uppfriskande! Tupperware behållare med nyskurna morötter och selleri i vatten även göra en snabb ett näringsrikt mellanmål för hungriga besökare. Få dina barn delaktiga i utarbetandet av snacks du äter på vägen och du kommer att bli förvånad över hur snabbt det hela kommer tillsammans.
3.
I stället för att stora burkar av kryddor, vi samlar in de extra paket från olika ställen längs vägen. Senap, ketchup, sojasås, majonnäs och andra paket krydda är lätta att transportera! Jag pop dem i en plastpåse och voila, vi har en omedelbar krydda bar. För matlagning i hotellet, lägger jag lite av mina favorit kryddor en plastpåse för att använda när vi anländer. Jag använder den nya Ziploc behållare att bära föremål som socker och ännu diskmedel. Dessa behållare finns i alla former och storlekar, vilket gör det möjligt att genomföra vad som helst du kan tänka dig på resan.
4.
Hitta billiga logi! Ronald McDonald Hus (RMDH) erbjuder billiga bostäder för familjer. Du måste planera i förväg och ta reda på regler för RMDH på sjukhuset. Vissa sjukhus är så upptagna och det finns en stor efterfrågan på RMDH rum, så familjerna inte göra bokningar förrän de anländer till sjukhuset. Några reserv rum för transplanterade patienter och i intensivvård, medan andra har distans gränser. Vilket innebär att du måste leva mer än två timmar från det sjukhus som ska berättiga till ett rum. När min sons hade sin neurokirurgi vid Duke några år sedan var vi inte berättigade att stanna i RMDH eftersom vi bara lever en och en halv timme från sjukhuset. Vi brukar hitta hotell som ger sjukhuset rabatter till besökare. De flesta barnsjukhus har webbplatser med information om logi och rabatt tillgänglighet. Vi finner det billigare i längden att betala tjugo eller trettio dollar mer för ett rum med ett komplett kök än för vår familj att äta ute på restauranger under vår vistelse.
5.
Hitta billig mat att laga i rummet. Vi finner oftast en Sams Club i närheten av sjukhuset och stoppa att få enkelt fixa måltider under hela vår vistelse. Om möjligt försöker vi att göra det från sjukhuset till rummet för lunch också. Vi har funnit att be hjälper! Vi har fått ett passerkort för att lämna sjukhuset för lunch även när våra barn har fortfarande IVs på plats. Om du säger till personalen i förväg vad din lunch planer och försäkra dem du kommer tillbaka i tid för nästa steg, de vanligtvis inte har något emot. Vi kan självklart inte göra detta hela tiden, naturligtvis, men det har förekommit fall där vi har lämnat tillräckligt länge för att äta lunch i vårt hotellrum och avkastning. Pojkarna föredrar faktiskt kunna äta på hotellrummet! Det ger också en respit från den galna värld av sjukhuset.
6.
sista tips jag har att erbjuda är packning massor av snacks! Vi handlar på Sam's Club innan du lämnar på någon av våra resor. Vi packar en picknick-korg full med snacks och varje morgon när vi oss iväg till sjukhuset, greppa vi snacks från korgen och drinkar från isen bröstet. Vi håller dem i en ryggsäck och tote dem runt sjukhuset. Några av de största utgifterna vi har haft att hantera är att köpa snacks och mat när läkarna och kliniker är försenade. Om du kommer förberedd, kan detta spara en hel del pengar! Objekt som kostar två och tre dollar i automat eller presentbutiker kostade bara 70 till 80 cent på Sam's Club.
7.
Detta är absolut inte en uttömmande lista över olika sätt man kan minska kostnaderna för resa till barnsjukhus runt om i landet, men det kommer förhoppningsvis hjälpa dig att komma igång på vägen till stora besparingar.


Previous:nothing Next:hur man håller barnen säkert från bly

Relaterade artiklar


 • hur man hittar en läkare certifierings-
 • information om gallsten
 • naturligt sätt för rengöring kroppen
 • hur man använder naturliga sätt att få arbetskraft
 • hur man kan övervinna klumpighet
 • hur man gör sorg rådgivning
 • Hur exakt är ett blodprov faderskapstest?
 • Skälen för ett urinvägsinfektion
 • löss behandlingar & graviditet
 • naturliga botemedel för småbarn trängsel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com