hur man sparar på sällskapsdjur mediciner på apoteket

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-05-22
När ditt djur behöver receptbelagd medicin, antingen för ett kroniskt tillstånd eller en livshotande sjukdom, kan mediciner vara ganska dyra. Goda nyheter för husdjursägare: Vissa apotek inkluderar faktiskt husdjur i sitt recept besparingar program! Denna artikel kommer att berätta hur programmet fungerar

Du behöver:. . .
Ditt husdjur recept från din veterinär


1
När din veterinär skriver ett recept för ditt husdjur, fråga om läkemedlet har en mänsklig motsvarighet. (Detta innebär att det är ett läkemedel som ges till människor också). Att kvalificera sig för en rabatt, måste receptet vara en drog som kan levereras av ett apotek och inte ett djur bara läkemedel, såsom loppor förebyggande eller hjärtmaskförebyggande medicin).
2.
Hitta en Walgreens Apotek nära dig. Fråga om deras recept Besparingar Club och om ditt husdjur medicineringen på listan över rabatterade läkemedel. Planen har över 5000 droger varumärke och över 400 generiska läkemedel som uppfyller kraven. Fråga hur mycket besparingar skulle vara för ditt läkemedel. (Jag upptäckte först denna plan efter att ha chockad att få reda på att min katt hade cancer. Leukeran, cancermedicin, var $ 76 för en månads leverans, med planen kostnaderna var $ 52. ) Besparingar varierar beroende på drogen. Du kan också kolla på nätet för att se ditt husdjur medicin täcks (se resurserna nedan) Vissa läkemedel ingår insulin och antibiotika.
3.
Sedan avgöra om besparingarna är tillräckligt för att gå med planen. Kostnaden för planen är 20 $ per år för en enskild person eller $ 35 för en familj. Här är den stora delen: Denna plan för människor eller husdjur! Du kan lägga till ditt husdjur som individ eller som del av en familj plan. Det finns ingen gräns på antalet husdjur kan du lägga till. Denna plan är inte försäkringen, det är en rabatt plan
4
Om du bestämmer planen är för dig, saker att veta:. . För sällskapsdjur finns det inga krav. Du kan inkludera dig själv och ditt husdjur under familjen planen eller så kan du bara inkludera ditt husdjur under familjen planen. Om du bara vill täcka ett husdjur och inte själv kan du använda samma plan. (För mänskliga stödberättigande, kontrollera med Walgreens lokalt eller online) När du registrerat dig dina rabatter påbörjas omedelbart.
5.
När du registrerar dig får du ett tillfälligt recept besparingar kort som du använder direkt. Du bör få ett permanent kort i 10-14 dagar. Du kan avbryta programmet inom 30 dagar och få pengarna tillbaka.

Med detta program får du även 10% belöning när du köper Walgreen märkesvaror och belöningar på fotofinish. Denna rabatt belopp kommer att gå på dina besparingar kortet bra för framtida inköp på Walgreens. En extra bonus att spara pengar på ditt husdjur medicin!

Tips och varningar


 • Kom ihåg att detta inte är en försäkring.
 • En stora pengar att spara för kostsamma sjukdomar som diabetes, allergier eller livshotande sjukdomar som cancer.
 • Det finns inga hälsa eller ålder att de även omfattar husdjur. Kontrollera villkoren för att människor med din lokala Walgreens eller online.


 • Previous:nothing Next:hur man hjälper bota hemorrojder

  Relaterade artiklar


 • Vad är funktionen av ortopediska skor?
 • tecken och symtom på förhöjda triglyceridnivåer
 • hur man hittar en läkare i mitt område
 • menstruationscykeln problem
 • Vilka är farorna av själv garvare?
 • vad är orsakerna till divertikulit?
 • hur man håller bebisen i barnkammaren
 • vad är orsakerna till sängvätning?
 • hur du utför testet graviditeten penna
 • lunginflammation skott biverkningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com