nagel svamp rättsmedel

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-05-23
Svampinfektioner runt naglarna orsakas av ett överflöd av den normala bakterier som finns i området. Det är viktigt att hålla händerna rena och torra för att förhindra spridning av mikroorganismer. Om du utvecklar en infektion, det finns några naglar svamp lösningar som har visat sig hjälpa dig

Vinäger

Blötläggning händerna en skål med ättika och vatten har varit känt för att minska mängden av svamp finns runt naglarna. Blanda 1 /2 kopp vitt eller äppelcidervinäger med 1 kopp vatten, och doppa händerna i 15 minuter. Att göra detta dagligen kommer att hålla svampen från att växa. Om ättika börjar irritera huden, minska soakings till två eller tre gånger i veckan, eller tillsätt mer vatten i skålen.

Vicks VapoRub

Gnugga händerna med Vicks VapoRub dagligen kan hjälpa till att stoppa återgivningen av nagelsvamp . Arbetet detta i området runt naglarna två till tre gånger om dagen. Detta är en ganska långsam behandling och inte har visat att eliminera svampen. Det har dock varit känt för att minska mängden bakterier runt naglarna, och du ska börja märker förbättring inom en vecka om att tillämpa den.

Tea Tree Oil

Ansöka tea tree-olja extrakt direkt till dina naglar är en annan populära nagel svamp åtgärda. Droppa 1-2 droppar på och runt varje nagel dagligen. Om din hud börjar klia med denna behandling, kombinera samma mängd tea tree-olja med olivolja. Detta minskar inte kraften i tea tree-olja, men det kommer att göra det mindre irriterande för händerna.

Väteperoxid

Väteperoxid har varit känt för att döda många olika bakterier, inklusive nagel svamp. Detta kan tillämpas på dina naglar på något sätt du föredrar-genom att blötlägga naglarna, droppande väteperoxid på med en pipett eller gnugga på med en ren bomullstopp. Se till att få upp vätskan i nagelbädden och under naglarna så mycket som möjligt. Några har sett stora förbättringar vid användning av denna åtgärd i så lite som en vecka.

Hålla Fingers Ren och torr

För att lindra dina naglar av oönskade svampar, är det viktigt att hålla dina naglar så ren och torr som möjligt. Klipp dina naglar regelbundet, med olika uppsättning Clippers för smittade och infekterade naglar. Detta kommer att bidra till att förhindra spridning av svampen. Tvätta händerna ofta, och se till att få tvålen noggrant runt naglarna medan löddrande. Om du bär engångshandskar regelbundet, ändra dem ofta för att förhindra att fukt byggs upp. Tvätta andra handskar regelbundet för att hålla dem och händerna rena.

Previous:nothing Next:hur man kan förhindra faller för äldre

Relaterade artiklar


 • hur man kan sänka högt blodtryck i 4 steg
 • hur man får in på sjukhuset
 • Vad är en normal temperatur under armen?
 • reflux astmasymtom
 • hur man hittar sova
 • naturlig behandling av nagelsvamp
 • Vad är celluliter?
 • tidiga tecken på äggledarna graviditet
 • hur man kan öka vikten hos barn
 • funktion av prostata
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com