tecken och symtom på alkohol detox

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-05-06
Alkoholism är bland de vanligaste allmänna sociala problem, dess effekter i nivå med fattigdom och drogmissbruk. Den medicinska behandlingen för att bota alkoholism består av att få kroppen att göra sig av med ackumulerade gifter till följd av alkoholmissbruk. Detta kallas alkoholavgiftning

Återkallande Definition

En kropp berövas alkohol under avgiftning behandling kommer att längta efter en "daglig fix. "Den plötsliga stoppet av de kemikalier som framställts i alkoholhaltiga intaget förändrar den fysiologiska och biologiska setup av kroppen, vilket ger indragning tecken och symtom.

Tecken på Detox

En person som genomgår alkoholavgiftning erfarenheter illamående, sömnlöshet, huvudvärk , ångest, rastlöshet, svettningar, feber, humörsvängningar och låg aptit. Många patienter får också genomgå personlighetsförändringar, depression och visa emotionell instabilitet under de olika stadierna av detox behandling.

Varaktighet

Hur länge detox symtom beror på hur länge en patient har missbrukat alkohol. Patienter som lider av kronisk alkoholism kommer att finna det svårare att få sin kropp att acceptera ett fullständigt tillbakadragande. Dessa symtom kommer att vara allt mellan 1 vecka och 15 dagar, beroende på hur allvarligt kronisk alkoholism problemet. Dessa abstinenssymtom kommer att bli relativt sett mindre allvarliga, i en person som har druckit under en jämförelsevis kortare tid. Det är också kommer att ta cirka 3 till 5 dagar för detoxed patientens kropp att komma tillbaka på rätt köl efter att ha gått genom indragning.

Behandlingar

En patient kan behandlas med antiepileptika, så att några av abstinensbesvär är lättade. Avgiftning kan skapa problem, som kramper och krampaktig passar i en kronisk missbrukarens fall. Antiepileptika är således använts i detox behandling. Andra läkemedel som används så att patienten inte behöver lida mycket under pågående plötsligt berövande av alkohol inkluderar disulfiram (även känd som Antabus), metadon, Naltrexon och Subutex.

Försiktighetsåtgärder

Alkohol avgiftning måste göras under medicinsk tillsyn eftersom plötsligt utsättande kan producera fysiologiska komplikationer som behöver omedelbar behandling. Noggrann övervakning av patienten och den reglerade administrering av läkemedel är nödvändigt för att abstinensbesvären inte försvagande-eller, i vissa avancerade fall med dödlig utgång.

Previous:nothing Next:Hur man använder en inhalator Nicotrol

Relaterade artiklar


 • biverkningar av nicoderm patch
 • olika former av preventivmedel
 • om fostrets hjärtslag
 • huvudlöss symtom
 • vad som orsakar tendinit?
 • vad är ett blodkärl kramp?
 • Vad är normal blodtryck siffror?
 • hem rättsmedel för små brännskador
 • vad är normal kroppstemperatur?
 • symtom på låg magsyra
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com