vad man ska ta för en rinnande näsa när man är gravid

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-05-15
Rinit av graviditeten är ett tillstånd som omfattar en överbelastad och /eller rinnande näsa utan en allergi, förkylning eller infektion. Tillståndet påverkar 20 till 30 procent av alla gravida kvinnor och kan börja i den andra månaden och sista genom leverans. Det finns några säkra alternativ för att använda under graviditet för att lindra symtomen

Du behöver:.
Soy (valfritt) Vitamin E (tillval) Svart Cohosh (valfritt) Dong Quai (valfritt) Ginseng (valfritt)
<. /h4>

Neti Pot

Regelbunden användning av Neti pott kan lindra och även förhindra symtom på rinit av graviditeten. Bevattning i nässlemhinnan bort bygga upp, göra det lättare snuva.

Saline

Om du är också överbelastade kan saltlösning bidra till att bryta upp slem bygga upp. Om du väljer att göra din egen saltlösning, använda salt som inte har jod i den. Den jod kan irritera näsan.

Dricka vätska

Dricka mycket vätska, speciellt vatten, ger kroppen den vätska som behövs för att rensa överbelastning att många vara orsaken till rinnande näsa.

Antihistaminer

Det finns vissa antihistaminer som är relativt säkra att använda under graviditeten, enligt Food and Drug Administration. Dessa är klorfeniramin, Loratadin och Difenhydramin. Av dessa tre kommer sådana varumärken som klor-Trimeton allergi tabletter, Claritin, Alavert och Benadryl. Som med alla läkemedel, kontakta läkare först.

Undvik Irriterande

Även om detta är ibland lättare sagt än gjort, undvika irriterande kan förhindra eller lindra snuva. Vanliga irriterande omfattar pollen, djur ilska, damm, rök och parfym.

Antibiotika

I vissa fall kommer läkare ordinera antibiotika för att bekämpa eventuella infektioner för att förhindra komplikationer som lunginflammation. I dessa fall ser läkaren på moderns sjukdomshistoria och nuvarande hälsa av barnet och mamman innan man kan avgöra om antibiotika behövs.

Steroider

Hos personer med svår allergi kan en allergolog ordinera steroider för att hjälpa till att kontrollera rinnande näsa och andra symptom såsom nässelutslag. Detta anses allmänt en sista utväg, som steroider kan öka storleken på barnet enligt American College of obstetriker och gynekologer.

Previous:nothing Next:vad könssjukdomar kan ett cellprov upptäcka?

Relaterade artiklar


 • Effekterna av frön Morning glory
 • hur du skyddar din hud och ögon från UV-skada och sol
 • fakta Medicare om
 • njursten symptom hos män
 • vad som orsakar valkar
 • hur många ultraljud görs under en graviditet?
 • hem rättsmedel för en kliande hals
 • vad som orsakar fibromyalgi smärta?
 • hur är en Tubal återföring ligering gjort?
 • Hur mycket kostar pre-seed öka dina chanser att bli gravid?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com