Hur mycket vet aborter kosta?

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-06-26
Aborter är billiga förfaranden. Den tidigare att abort sker i graviditeten, desto mindre dyrt det är. De flesta kvinnor att få abort betala ca $ 350, men mängden kan vara betydligt lägre-och i vissa fall, gratis-till låg kostnad kliniker som specialiserat sig på aborter till kvinnor med begränsade tillgängliga resurser

Du behöver:
Pill arrangör.
Plastbehållare stora nog att rymma alla med flaskor som behövs.
Förteckning över läkemedel den äldre tar.
Förteckning över den äldres hälsotillstånd som behandlas.
Kontaktinformation för den äldre läkaren.
Kontaktinformation för den äldres apotek

Betydelse

En RU-486 behandling -. En kemisk abort som arbetar inom de första sju veckorna av en graviditet-är ungefär lika dyrt som ett kirurgisk abort under samma tid, men det har en lägre risk för komplikationer såsom infektioner och kräver ingen bedövning. Majoriteten av kostnaden för en kirurgisk abort kommer från förvaltningen av narkos, och inte den faktiska kirurgiska ingrepp. De flesta aborter patienter betalar för förfarandet i kontanter, men i de flesta stater Proceduren kan betalas genom sjukförsäkring eller Medicaid.

Funktion

Kostnad bör inte hindra någon från att få en abort som de vill. Ideella familj organisationer som Planned Parenthood erbjuda subventionerad och fri abort att kvinnor som saknar medel att betala för sin egen abort. Några av de vanligaste patienterna att dessa kliniker ta in är unga kvinnor under 18 år som inte har tillgång till inkomster för sin egen och är rädda för att tala med sina föräldrar om att ha förfarandet.

Funktioner

En metod för att minska kostnaden för en kirurgisk abort är att man kräver lokalbedövning i stället för narkos. Även om detta innebär att patienten kommer att vara vaken under förfarandet, det minskar både de totala kostnaderna och risken för operationen. De flesta kvinnor går igenom en abort med lokalbedövning rapport smärta liknar svår menstruella kramper under förfarandet. Efter operationen, de flesta patienter har möjlighet att hantera smärtan med hjälp av over-the-counter mediciner som ibuprofen eller paracetamol.

Effekter

Vissa försäkringsbolag och individuella planer inte täcka kostnaden för en abort. Om det finns någon osäkerhet om huruvida företaget kommer att täcka kostnaderna för förfarandet, kontakta en försäkringsagent att avgöra om det är täckt. Ju tidigare en abort görs, desto mindre kostar det. Kostnaden för en abort ökar med ca $ 100 för varje ytterligare vecka av graviditeten. Några andra trimestern aborter kan vara så dyr som $ 3. 000.

Potentiella

Det finns alltid möjligheter att bidra till finansieringen av en abort. Även om någon saknar försäkring, abortkliniker erbjuder ofta en mycket låg kostnad förfaranden för de kvinnor som inte kan bevisa sin begränsade medel. Om en klinik erbjuder priser som är för höga, kommer de ofta kunna hänvisa patienter som inte har råd att andra kliniker som kommer att erbjuda subventionerade förfaranden. Andra trimestern aborter ökning av både komplexitet, obehag, känslomässiga smärta och kostnad. Det är långt bättre att ha förfarandet i de första tre månaderna av graviditeten.

Previous:nothing Next:hur striden semester blues

Relaterade artiklar


 • hur du: veta vilken dryck är verkligen "friskare"?
 • Hur effektiv är preventivmedel arm implantat?
 • hur man talar med en läkare på nätet
 • Vilka är de behandlingar för sura uppstötningar hos barn?
 • Hur Mirena arbete för tumör i livmodern?
 • hem rättsmedel för små brännskador
 • tidiga symtom på drogmissbruk bland tonåringar
 • bråck symptom hos spädbarn
 • hur du betalar för barn sjukvårdskostnader
 • orsaker till bäckenet inflammatorisk sjukdom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com