Hur vet man att ditt barns sömn Problemet är allvarligt

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-06-21
Studien av sjukdomar barndomen sömn är bara på att mogna. Detta innebär att det mesta av det vi vet inte var känd 10 eller 20 år sedan, och att många läkare i praktiken inte ordentlig utbildning för att behandla dessa problem. Här är några tips för att vara säker ditt barn inte kvalar in under radarn

Du behöver:. . .
Ett barn som sover onormalt


1
sömnstörningar utvecklar inte över en natt. Deras symtom förändras över tiden allteftersom sjukdomen fortskrider. Jag likna dem med diabetes där vissa tecken och symtom diagnostik av sjukdomen, men sjukdomen processen kan utvecklas långsamt eller snabbt och inte två patienter någonsin följa exakt samma kurs.
2.
Hos spädbarn och småbarn, den största tecknen på en sömnstörning kämpar läggdags, sömnsvårigheter hela natten, och svårt att väcka i morse. Om ditt barn visar genomgående något av dessa symtom du har att göra med sömnstörningar och behöver ytterligare utvärdering. Andra tecken att detta kan vara fallet är under dagtid irritabilitet, negativitet, och hyperaktivitet. Till skillnad från vuxna, trötta barn brukar vara lynnig och hyperaktiva. En ledtråd till att berätta om ditt hyperaktiva barn är trött är att bedöma huruvida de somnar alltför snabbt och ibland felaktigt, som att somna i barnstolen medan du äter, i bilbarnstolen under en kort resa, att se en TV-show de vill, eller sitter med dig på soffan göra något kul. Utvilad barn normalt inte ska somna under dessa situationer. Dessutom, om ditt barn är svårt att vakna på morgonen är det nästan ett givet de är alltför trötta.
3.
En mycket intressant egenskap av sömnstörningar hos yngre barn är att rastlös slipers och dem som sover i konstiga positioner (se bilden ovan) är mer benägna att ha ett. Barn som flyttar hela sängen på natten och kan inte hålla skal på är antagligen har svårt att andas De som du hittar sova med sin buts i luften eller huvuden över kanten på vagnen-vilken position du kan inte tänka mig är bekvämt-oftast gör det eftersom det hjälper dem att andas bättre.
4.
Alla barn som snarkar behöver han ytterligare utvärderas av en sömn läkare. Detta är aldrig normalt. Dessutom, om ditt barn har de problem som anges ovan, men inte snarkar, inte låta din barnläkare berätta du inte oroa dig. Vi en gång trodde snarkning var viktigt att diagnostisera mest sömnstörningar. Nu är det känt att "tysta" former existerar. Om ditt barn konsekvent har stor tonsiller uppmärksammats av hans barnläkare, är det möjligt att de har detta problem. Noisy andas på natten och andas genom munnen är också mycket viktigt tecken att något är fel.
5.
Äldre barn kommer tenderar att ha mer avancerade symtom av sömnstörningar som är mer som de vuxnas. De får naturligtvis bli trött och klagar på det, ofta har de snarkar. . Ofta finns förknippade sociala problem som dåliga skolprestationer och psykiska störningar
6
Självklart finns det inget sätt jag kunde täcka hela detta ämne i en artikel. Jag rekommenderar er att läsa de andra eHow artiklar om detta. Båda är mycket välskriven. Jag har också en hemsida kidsleepdotinfo. synthasite. com där du hittar massor av information om detta ämne.

tips och varningar


 • Om du är missnöjd över hur ditt barn sover, och din barnläkare är borsta av dig, vara säker de vet vad de talar om. Studier har bekräftat att eftersom så mycket av vad vi vet om sjukdomar barndom sömn är ny, lämnade många läkare i praktiken utbildning utan att lära den.
 • Alla barn som inte har "ropar ut det" mer än en gång eller två gånger och har fortfarande problem förtjänar en sömn studie eller åtminstone ett besök i en sömn specialist bekväm med barn.
 • Om du går för utvärdering av en sömn problem, föra en detaljerad sömn och mat tidskrift i 1-2 veckor på ditt barn. Observera exakta tider ditt barn sov och vad de åt. Några sömnstörningar är kopplade till kost.
 • Att inte behandla en sömnstörning kan mycket allvar och mycket negativt påverka ett barns liv. Skolprestationer kopplade till en tendens att uppleva depression och andra sjukdomar humör gör skolan och familjeliv otroligt svårt för många av dessa barn. Efter att ha behandlat dem kan jag inte säga vilken skillnad sovande normalt gör, inte bara barnet, men för dem runt omkring dem.
 • Om du tycker att något är fel, driva på för ett svar som du i ditt hjärta tror är den rätta.


 • Previous:nothing Next:bästa övningar för att bränna fett

  Relaterade artiklar


 • baby hosta rättsmedel
 • tecken på drogberoende
 • vad könssjukdomar kan ett cellprov upptäcka?
 • tecken och symptom på tillbakadragande från alkohol
 • hur du: överleva Evans 5 andra regeln
 • hur man hanterar en bipolär make
 • om en regering hälsa sparkonto
 • förståelse manliga klimakteriet
 • hur man betygsätta Sedona-metoden
 • vilka livsmedel bör undvikas vid gikt?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com