hur man amma bättre med hjälp av örter och kosttillskott

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-06-16
Många mammor i dag väljer att amma och av goda skäl, många på kort och lång sikt studier tyder på att amning kommer att förbättra barns IQ, för matsmältningen, minska sannolikheten för öroninfektioner, och minska barnets chanser att bli överviktiga senare i livet, tillsammans med en myriad av andra förmåner. En ammande mamma minskar också hennes möjligheter att få bröst-och äggstockscancer. Det står klart att fördelarna med amning är ganska anmärkningsvärt, nästan varje ammande mamma kör på hinder, lyckligtvis finns det några bra örter och kosttillskott för att hjälpa de ammande mamman och uppmuntrar till fortsatt amning.

Du behöver:
Baby
. Pengar.
En konsultation med din läkare, dietist eller amning konsult att fastställa specifika mängder örter och kosttillskott


1
Använd fänkålsfrön för att lugna barnets mage:. .
A medlem av Persilja familjen, har denna urgamla ört har använts i århundraden för en rad krämpor och har urindrivande, kramplösande och smärtstillande egenskaper. Men vad fänkålsfrön är mest känd för är lugnande kolik barn. Medan bröstmjölk är mycket lättare för ett barn att smälta än formel, ibland en mamma kan äta något som inte håller med sitt barn och för det genom bröstmjölken. Om en ammande kvinna förbrukar fänkålsfrön, det också kommer att passera genom bröstmjölken och i ett spädbarns magen där det verkligen kan hjälpa att bosätta ner saker. Fänkålsfrön stöd i matsmältningen och lindrar den skarpa gas smärtor spädbarn kan uppleva. Fänkålsfrön också kommer att öka mängden och kvaliteten på bröstmjölk mamma producerar. Ett bra sätt att få en bra mängd fänkålsfrön i en ammande mammas kost är genom att dricka Fänkål Tea, som bekvämt kommer packat och kan även hittas i ekologiska sorter. .
2
använder mjölk Förbättra örtextrakt för att öka mjölkproduktionen:
Experter tror att omkring 15% av ammande mammor verkligen har en lite mjölk och även mammor med normal mjölken kommer att uppleva tillfälliga brister då och då på grund av stress och dålig näring och vätska. Dessa typer av kosttillskott kommer ofta i flytande form och är mycket starka eftersom de använder ett hopkok av mjölk att öka örter som fänkål, tistel och nässlor blad i extraherade form som ger en mor exponentiellt mer exponering för en ört än om hon skulle konsumera den i torkad form. .
3
Ta DHA Tillägg:
jättebra för gravida kvinnor och mammor omvårdnad både är DHA en viktig omega-3 fettsyra som är nödvändig för korrekt hjärnfunktion hela livet. Dock är DHA särskilt kritisk för bebisar inne i livmodern och under de två första åren av ett barns liv, eftersom deras hjärnor utvecklas i en häpnadsväckande takt. Amning är ett underbart sätt att ge ett barn med den näring de behöver, men kvaliteten på bröstmjölk är något beroende av en modern diet och studier visar att den typiska amerikanska kvinnans kost är i högsta grad bristfällig i DHA. Eftersom mest naturliga källor av DHA (såsom skaldjur, lax och tonfisk) ofta innehåller oroväckande halter av kvicksilver för en gravid eller ammande mamma, är en DHA komplettera ett bra alternativ.

Tips och varningar


 • Amning är överens med nästan varje expert som det bästa sättet att mata en ny baby och Världshälsoorganisationen helhjärtat rekommenderar amning i minst ett helt år och där efter så länge både mamma och baby är bekväm med omvårdnad relation. Örter och kosttillskott som ovan beskrivits kan vidtas för att hjälpa en ammande mamma att fortsätta att amma under perioder då hon kan ha en lite mjölk och kunde känna missmodiga och kan stärka den stora näringsmässiga och lugnande egenskaper som bröstmjölk naturligt erbjudanden.


 • Previous:nothing Next:hur man må bra

  Relaterade artiklar


 • hur man kan förstå varför läkaren ser på tungan (när han säger öppna och säga ahhh)
 • hur bank navelsträngsblod
 • hur man pumpa bröstmjölk
 • Hur man blir immun mot influensa
 • Vilka är fördelarna med att få muskelmassa?
 • symtom på kontaktlinser infektion
 • hur naturligt läka solbränna
 • hur gå ner i vikt lätt för barn
 • hur säkert behandla barnet förstoppning med mineralolja
 • vilken ålder gör armhåla håret växa?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com