hur man använder den tid som väntar i läkarmottagningen

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-06-29
Det är lätt att tillbringat mycket tid på att vänta på doktorn. Och förr eller senare får vi alla gå besöka en läkare. Med hälso-och sjukvård är något styrd, de flesta läkare kontor kör ungefär samma. Väntar är en del av ritualen. Så kan du faktiskt förbereda att göra ditt besök så bekvämt som möjligt genom att planera framåt
1
Chansen är att du kommer att få vänta. De tidigare på dagen din utnämning är, desto mindre chans din vänta kommer att vara länge sedan förseningar, olyckor och andra frågor är mindre benägna att vara släpar. Så, om du kan schemalägga tidigare du kommer troligen att vänta mindre. Naturligtvis, ibland senare dag möten kan också dra nytta av en inställd flygning, men förseningarna verkar hända mycket oftare än den inställda.
2.
Ta med något att hålla dig (och alla som är med dig) upptagen medan du väntar. Du kan alltid läsa de medföljande tidningar, men det kommer att bli färre bakterier på det material du ta själv. Plus att du kan ta en bok, tidning eller skriftligt arbete med dig det är något som intresserar dig.
3.
Om du tar med elektroniska spel, musik eller andra nöjen som gör buller, vara hänsynsfull gentemot andra människor i rummet och ta öronsnäckor eller sätta dina spel i tyst läge så att Ljudet är inte sänds ut till alla andra. Detta är också viktigt att komma ihåg om du tar med barn med dig. Du vill hålla dem sysselsatta, men andra människor kanske inte vill ha att delta!
4.
Också vara omtänksam med din mobiltelefon. Detta kan verka som en bra tid att prata i telefon, men ingen annan i rummet är benägna att utsättas för din sida av ett telefonsamtal. Och tänk bara på pandemonium av flera människor som alla i ett litet väntrum försöker skrika över varandra i privata samtal. Ta dina telefonsamtal utanför.
5.
Använd rätt klädsel. Om du ska disrobing, bära kläder som är lätta att ta av och på. Bär inte en massa smink, parfym eller fancy frisyrer om någon av dessa kommer att komplicera ditt besök. Gör det enkelt för dig själv och din läkare.
6.
Du kanske vill ta en lista med frågor skrevs upp i förväg så du inte glömmer när du kommer till mötet. Detta fungerar särskilt väl med physicals och utnämningar familj där du redan vet om några av dina frågor innan du ser en läkare.
7.
Efter din tid, tvätta händerna. Sjukhus och läkare kontor är fyllda med sjuka människor som bär bakterier. Du vill inte ställa de bakterier hem med dig!
8.
Och om du har fasta eller räknar med att ha en lång tid, kanske du vill ta en fika och lämna den i bilen som en belöning för när du är klar.
9.
Här är några enkla idéer som hjälper dig att använda tiden väntar på läkarens kontor och göra ett läkarbesök lite trevligare än det annars skulle vara. Du kommer att hitta ett par fler tips på ytterligare resurser nedan.


Previous:nothing Next:Hur man vet om din pregant

Relaterade artiklar


 • hur att få och behålla ganska hud
 • hur man reda på om din kosmetika är säkra
 • pankreatin biverkningar
 • vad är det snabbaste sättet att göra ditt hår växa naturligt?
 • användningen av solskyddsmedel
 • hur man kan sänka högt blodtryck i 4 steg
 • ögonproblem hos spädbarn
 • naturlig behandling för klimakteriet symtom
 • symtomen på en spastisk kolon
 • spröd skelettsjukdom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com