hur man får föräldraskap tips för en ätstörning tonåring

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-06-06
Behöver du föräldraskap spetsar till teen-äta-sjukdomar? Känner du att du har försökt allt för att hjälpa men inget fungerar?
Barn är duktiga på att veta vad upprör föräldrarna. Vanligtvis känner nyanserna i tonen i din röst och betydelsen av hur och vad du säger. Eftersom tonåren är en tid att separera från familjen, barnen använda informationen för att ilska föräldrar och göra de hjälplösa. Du kan känna på en förlust om vad de ska göra. Du kan bli desperat för föräldraskap spetsar till teen-äta-sjukdomar.
En av de viktigaste frågorna i ätstörningar är kontroll. Styra och ilska orsakar distans och möjliggör separation. Fall inte i fällan att lägga bränsle på elden och lidande ångra frustration, skuld och vrede bara ha din tonåring gå närmare in på hans eller hennes ätstörningar
1.
Observera din egen ångest. Vanligtvis föräldrar tjatar barnen om att äta på grund av sin egen obehag. Föräldrar som fokuserar på tonåring äter bidrar tonåringar att handla mer med mat.
2.
Se de andra barnen i familjen få uppmärksamhet. Om tonåring med ätstörningar får det mesta av uppmärksamheten, skickar den negativa budskap till alla barnen i familjen. Barn kan lära vara sjuk får uppmärksamhet.
3.
Låt din tonåring att separera. Respektera hans eller hennes val om mat, så länge barnet är medicinskt stabilt. Var medveten om depression och självmordstankar. Professionell hjälp är nödvändig om din tonåring uttrycker deprimerade eller självmordstankar.
4.
Undvik att sätta press på ditt barn. De flesta ungdomar som utvecklar ätstörningar redan är hårt på sig själva och kan perfektionist i naturen. Det är absolut nödvändigt att inte jämföra honom eller henne till vänner. Beröm för prestationer är till stor hjälp. Håll dig borta från frågor om vikt, kost, eller matintaget i stort.
5.
Ätstörningar är komplicerade problem som tar lång tid att vara i tillfrisknande. Familjer måste ha tålamod i ansiktet på sin oro. Patienten kan inte bli bättre i månader och ibland år av behandling och ångest.
6.
Om du har haft problem med vikt eller ätstörningar gamla känslor kan utlösas. Det är viktigt att skilja på ditt barns känslomässiga frågor från din egen. Det är viktigt att vara klar om dessa frågor så att du kan vara där för ditt barn.


Previous:nothing Next:hur du får ditt barn att äta hälsosam mat

Relaterade artiklar


 • effekterna av xylitoltuggummi
 • vad är skillnaden mellan destillerat vatten & rent vatten?
 • rättsmedel för förstoppning hos nyfödda
 • i vilket skede av graviditeten inte fostret börjar sparka & flytta?
 • Hur man vet om ditt barn är lite förälder
 • blödning under graviditeten
 • Vad kan fendimetrazin orsaka?
 • Vilka är riskerna med p-piller?
 • Vilka är de behandlingar för gikt i händer?
 • panikattack symptom hos ett barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com