hur man har en hälsosam graviditet - naturligtvis

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-06-20
Idag är det inte nog att "följa läkarens order" under graviditeten. Du måste ta ansvar och ägande av egen mödravård. Som barnmorska har jag hjälpt många kvinnor har friska graviditeter och bebisar

Du behöver:. .
Färskvaror
Tillgång till utomhus.
Naturliga Prenatal Vitaminer.


1.
Din barnmorska eller läkare inte kan komma hem med dig och titta varje tugga du äter, svälj din vitaminer för dig, eller drar du sparka och skriker efter en promenad i friska luften. Endast du kan vara manager i din hälsa. En barnmorska eller läkare är bara en resurs för att hjälpa dig fatta hälsosamma beslut om dina mödravård. Det är upp till dig att genomföra dem
2
Välj den mat du äter använder den här skalan. . : Första val-livsmedel i ursprungligt skick (rå, färsk frukt, grönsaker, nötter och bönor). Andra val-livsmedel kommersiellt frysta (välj frukter och grönsaker som är fryst som enskilda stycken, inte i ett block eller med saft eller aromer tillkommer). Tredje alternativet-dehydrerade eller torkade (torkas utan kemikalier eller sockerarter)
Senaste val-konserver (den kommersiella konserveringen troligen förstör många näringsämnen)
3
Korn. -Det skulle vara bäst om du marken egen vete, bakad ditt eget bröd och gjort din egen pasta. Dock får det inte vara praktiskt för dig. I så fall väljer fullkorn bröd och läser märkningen att se till att det finns minimala tillsatser eller konserveringsmedel.
4.
Varje dag spenderar lite tid i friska luften gör några fysisk aktivitet. Promenader och cykling har låg inverkan, lätt att bemästra sporter som du kan göra under graviditeten. Den friska luften, och utomhus perspektiv kommer också att hjälpa till med din mentala och emotionella tillstånd.
5.
En kost av hälsosamma livsmedel, som utarbetats av dig från sitt naturliga tillstånd, motion och frisk luft kommer alla hjälper dig att få maximal nytta av vad du konsumerar. Undvika koffein, läsk, cigaretter och andra ohälsosamma saker kommer att ge din kropp möjlighet att absorbera näringsämnen du behöver. Vissa kvinnor tror att de kommer att få ta vitaminer att komplettera sin kost. Om du väljer att ta ett vitamin välja en naturlig en från en hälsokostaffär. Naturliga vitaminer är generellt skrymmande syntetisk än (kemiska) vitaminer och kan kräva att du sväljer så många som 6 en dag att nå de värden på etiketten. Jag föreslår brukar mina kunder ta en icke-prenatal vitamin och äta hälsosamt. Förstått att det råder viss oenighet över säkerheten att lägga syntetisk folsyra i kosten. Om du föredrar att få din folsyra, ett viktigt näringsämne med många konsekvenser för barnafödande kvinna, från en mer naturlig källa, kommer gröna bladgrönsaker och öljäst ge dig så mycket du behöver. Syntetisk järn orsakar ofta kvinnor att bli förstoppad eller illamående. Om din barnmorska eller läkare rekommenderar dig att ta en järntabletter, är Floradix en god produkt.

Tips och varningar


 • anspråk av din hälsa och utnyttja din barnmorska eller läkare som en resurs och inte ett förälder eller chef.
 • Äta hälsosamt.
 • komma ut i friska luften.
 • Ta en naturlig vitamin.
 • Varje person har unika utmaningar och dina individuella status kan kräva olika behov. Be din barnmorska eller läkare vad du kan göra för att optimera hälsa under denna spännande tid.


 • Previous:nothing Next:hur man skapar en trygg miljö för seniorer som bor ensamma

  Relaterade artiklar


 • Varför färgerna sön förändring i solnedgången?
 • hur man kan slå endometrioisis 72 - förstå urin studier och endometriebiopsi
 • Effexor behandling för värmevallningar
 • klumpfot problem
 • om preventivmedel implantatet metod
 • hur man överlever sängläge efter en sjukdom
 • vad är borsyra bra för?
 • hur man somnar snabbt och naturligt
 • blödande hemorrojder & graviditet
 • hur man kan kontrollera ett barns blodtryck
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com