hur man hyra en trapphiss

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-06-28
Komma upp och nedför trappor är en mycket svår uppgift för vissa människor. Men med en trapphiss, en person kan sitta helt enkelt i en stol och rida sin väg till toppen. Ursprungligen skapades för att hjälpa offer för polio, trapphissar finns nu tillgängliga för olycksoffer, pensionärer, paraplegics och andra med nedsatt rörlighet. Hitta och hyra en trapphiss i ditt område kan vara lätt när man vet var man kan hitta en återförsäljare. Här är några tips för att hyra en trapphiss

Du behöver:.
Kosttillskott


1. .
Fundera på hur länge du behöver den trapphiss innan du bestämmer dig för att hyra en. Om du bara behöver trapphiss för 1 till 3 månader, hyra är en bra idé. Längre dock och du kanske vill köpa en.
2.
Ring en lokal sjukgymnastik eller rehab center och frågar om trapphiss biluthyrningsföretagen i ditt område. Du kanske till och med kunna hyra en begagnad trapphiss från ett rehab center.
3.
Besök ThyssenKrupp Access webbplats. Detta företag hyr används trapphissar i över ett dussin platser runt om i USA. Klicka på "ThyssenKrupp Access Solution Centers" fliken på vänster sida av skärmen för att se om det finns en plats nära dig. Du kan också hitta en auktoriserad återförsäljare på den här sidan om det inte är en "Solution Center" nära dig.
4.
Hyr Acorn trapplift. Acorn är ett av de ledande trapphiss tillverkar i USA med återförsäljare runt om i landet. Du kan inte hyra direkt från tillverkaren, men du kan kontakta Acorn att hitta en auktoriserad återförsäljare nära dig. Ring Acorn på (866) 782-4754 för mer information.
5.
Använd Handi Lyft Bostäder att hyra en trapphiss. Handi Lyft hyror och installerar trapphiss för raka och svängda trappor. Det finns showroom platser i New Jersey, New York, Connecticut och North Carolina med ytterligare hyra eller hyra ut till egna platser utanför dessa stater. Kontakta Handi Lyft (800) 503-2003 eller via e-post på sales@greatlifts. com.
6.
Hitta en Savaria Concord återförsäljare nära dig. Savaria tillverkar alla typer av mobila produkter, inklusive hissar, klättrare trappa och hissar trappa. Klicka på "Återförsäljare"-fliken finns på höger sida av Savaria webbsida för att hitta en auktoriserad återförsäljare i ditt område. Du kan också kontakta Savaria via telefon på (800) 931-5655.
7.
Hyr en trapphiss från en Bruno Independent Living Aids återförsäljare. Bruno specialiserat på att göra hissar för bostäder och fordon. Klicka på "Hitta en Bruno handlare fliken högst upp på hemsidan. Ange dina uppgifter i steg 2 på nästa sida och du kommer att vidtas för att en lista över Bruno återförsäljare i ditt område. Ring för mer information.

Tips och varningar


 • Läs igenom avtalet noggrant innan du bestämmer dig för att hyra en trapphiss från en återförsäljare eller företag. Alla återförsäljare har sina egna regler och föreskrifter om underhåll, avgifter, installation och trasiga eller fungerar dåligt hissar trappa. Testa alltid en trapphiss innan du hyr den. Vissa trapphissar kan vara obekväma eller svåra att använda. Du vill veta att du kan använda trapphiss och att du gillar det innan du betalar för att hyra den. Kontakta ditt försäkringsbolag när du hyr en trapphiss. Kostnaden kan faktiskt vara helt eller delvis omfattas av ert företag.


 • Previous:nothing Next:hur påverkar alkoholförgiftning kroppen?

  Relaterade artiklar


 • hem rättsmedel för små brännskador
 • hur man kan förstå varför läkaren ser på tungan (när han säger öppna och säga ahhh)
 • hur man kan minska svullnad i händer och fötter
 • hur man ska behandla ditt barns hår för huvudlöss med MD löss
 • vad sover hjälpmedel är säkra under graviditeten?
 • hur man kan förstå riskerna med färgning dina ögonfransar
 • tecken på en hälsosam graviditet
 • barn probiotika
 • steroid behandlingar för astma
 • orsakerna till hyperprolaktinemi
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com