hur man kan bli en huvudvärk utan att gå till att pesky medicinskåpet.

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-06-17
. Ett sätt har jag lärt mig att ta bort en huvudvärk utan att använda medicinering

Du behöver:.
Badkar
ljus.
dig själv.


1.
Så du är här eftersom du har haft, vaknade eller upplever en olägenhet av en huvudvärk. Jag tror att vi alla har haft fruktansvärda huvudvärk och jag ska förklara ett sätt som jag gillar att bli av med dem. För en, jag tycker inte om att ta medicin för dem. Jag tror att droger kan orsaka ytterligare medicinska frågor och skadliga saker för din kropp.
2.
OK, får jag till det eftersom jag vet om du har en hemsk huvudvärk just nu kommer du att vill att jag ska komma på till saken.
Gå till ditt badrum, börja visa ett varmt bad. Få det till den grad varmt vatten att du kan stå. Eftersom det körs hitta oparfymerade ljus. Doftljus tycks reagera på mina bihålor och kan orsaka min huvudvärk att bli värre. Så oparfymerat ljus lika de bästa i min åsikt. Slå alla lampor ut eller ned så mycket som möjligt. Starkt ljus kan göra att huvudvärken 10 gånger värre, så trist det. Kontrollera höga ljud inte är närvarande och att du är trygg och avslappnad. Glida in i badkaret.
3.
Slappna av i kroppen. Börja med tårna. Andas in och ut och blunda. Berätta tårna att slappna av, då fötterna, då du ben. Fortsätt avkopplande enskilda delar av kroppen i taget. Jag fortfarande fnissa när jag säger mina knän att slappna av. Tills du kommer till toppen av huvudet. Upprepa detta. Du kommer att märka dina muskler börjar få slacker och inte så spänd. Kom ihåg att hålla din andning kontrolleras och rytmisk. Djupt andetag, släpp ut det långsamt, djupt andetag lät den långsamt ut. Stress är den i särklass främsta orsaken till huvudvärk och andra hälsofrågor idag. Om du kan hitta sätt att minska stress ur ditt liv mer friskare du blir.
Tack så mycket för besöket min artikel och jag hoppas att detta hjälper dig.

tips och varningar


 • Slappna av och andas blir det OK.
 • Om din huvudvärk kvarstår och inte går bort tala med en vårdgivare i ditt område för att se till att du är frisk.


 • Previous:nothing Next:Hur man vet om du har en stroke

  Relaterade artiklar


 • Vad är celluliter?
 • om MRT
 • orsakerna till manlig skallighet
 • hur skall man hjälpa en familj efter döden av en älskad
 • olika typer av vattenfilter
 • vad är remifemin?
 • vad är Gardnerella vaginit?
 • hur du tar bort magen hår
 • hur man lär sig om ditt kök är giftig
 • användningen av solskyddsmedel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com