hur man kan öka sexualitet

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-06-15
Sexualiteten är en viktig del av den mänskliga makeup och är mer än de biologiska önskan att få barn. Det inbegriper både en önskan om mänsklig kontakt och fysiska, sexuella och känslomässiga intimitet. Sexuella begär och den mänskliga libido kvar hos oss för hela vår livstid, men eftersom vi åldras utmaningarna att uppfylla dessa önskningar kan bli svårare, särskilt i den fysiska handling av älskog. Denna artikel kommer att ge några tips och råd för att hantera dessa utmaningar och öka kvaliteten på din sexualitet som du ålder.
1 kan
Förlust av sexuellt begär bero på många faktorer. . . Några viktiga faktorer kan bero på fysiologiska förändringar i kroppen som en minskning av hormonerna östrogen och testosteron, upplever klimakteriet symtom som värmevallningar, irritabilitet eller sömnlöshet, torra slemhinnor vilket leder till smärtsamma samlag, brist på en partner, trötthet, tristess med ditt sexliv, medicinering biverkningar, känslomässiga förändringar, stress och depression. Identifiera möjliga faktorer som kan minska din sexuella lust kan vara en bra utgångspunkt för att bidra till att lösa detta problem.
2.
Det finns sätt att övervinna sexuella svårigheter och njuta av ett meningsfullt sexliv. Vaginal torrhet och smärtsamma samlag kan vara ett större problem som berör sexuella begär. Några tips för att lösa detta problem kan vara att öka förspel tid att hjälpa till att öka vaginal smörjning och öka intresset nivå. Använda alternativ vaginal smörjmedel som KY gelé kan Lubrin inlägg eller fuktig igen gel vara alternativ.
3.
När vi blir äldre, börjar muskulaturen runt bäckenbotten försvagas och detta i sin tur kan orsaka minskad sexuell lust, speciellt hos kvinnor som har haft många naturliga barn födda. Få information om hur du gör Kegel övningar eller skriva in sig i klasser. Kegel övningar kommer att stärka bäckenbotten och kan bidra till att förebygga inkontinens och förbättra din sexuella funktionen. Det rekommenderas att alla kvinnor bör göra Kegel övningar.
4.
Kommunikation är en nyckel för att övervinna minska sexuella begär. Prata om dina problem till din sexuella partner och ha öppna och intima samtal om hur man kan förbättra kvaliteten på din sexuella relation och ta itu med och diskutera alla problem kan kraftigt bidra till att bevara och hålla din sexualitet och sexliv. Det är också viktigt att tala öppet och ärligt med din läkare eller läkare om du stöter på några problem i ditt sexliv.
5.
Tillbringa kvalitetstid tillsammans med din partner och tidsplan dags att skämma bort dig själv. Njut av kärlek gör på morgonen eller eftermiddagen. Det viktiga är inte att göra detta till en styrd, förutsägbar verksamhet som så småningom kommer att leda till tristess och brist på intresse. Intimitet tillsammans med ett meningsfullt sexliv kommer att bidra till att öka bindning mellan parter och förbättra kvaliteten på relationen.

tips och varningar


 • Ge inte upp om sex och försumma din sexualitet. Det är en viktig del av den mänskliga smink om vi vill leva ett balanserad, harmonisk och livskvalitet. Sök hjälp och råd från familj, vänner och vårdpersonal och bygga ett stödjande nätverk.
 • Tala med din läkare eller sjuksköterska om medicinering alternativ. Aktuell östrogen kräm appliceras på det vaginala området kan öka muskeltonus och smörjning.
 • Titta och forskning för alternativa terapier som kompletterar och växtbaserade behandlingar.
 • Denna artikel är inte en ersättning eller ersättning för att söka medicinsk rådgivning från din egen läkare eller sjukvårdspersonal.


 • Previous:nothing Next:hur man förlorar magen fett snabbt med tilltugg

  Relaterade artiklar


 • hur man hittar de 10 skäl att utöva
 • vad är symptomen på lunginflammation?
 • biverkningar efter mänsklig artificiell insemination
 • högt blodtryck tecken hos barn
 • behandling för förstadium till cancer cellförändringar i livmoderhalsen
 • biverkningar av Premarin hormonersättning
 • Graviditet och högt blodsocker
 • hur man kan slå endometrioisis 75 - förberedelse för endometriehyperplasi hysterektomi
 • vad är orsakerna till septisk chock?
 • vad är missbruk?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com