hur man ska behandla menorragi med näringstillskott

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-06-28
Menorragi är en onormalt kraftig och långvarig menstruation med alltför stora menstruationsblödningar varar längre än 7 dagar eller blodförlust än 80 ml orsakade av onormal blodproppsbildning, störningar av normal hormonell reglering av perioder eller störningar i livmoderslemhinnan livmoderslemhinnan. I denna artikel kommer vi att diskutera hur man behandlar dysmenorré med näringstillskott

Du behöver:. .
Kompletterar


1
1. Järn
Järn är viktigt för kvinnor som lider av menorragi. Eftersom kraftig blödning orsakar förlust av järn som orsakar järnbrist, utan tillräckligt med järn vår kropp kan inte återge röda blodkroppar för att ersätta de förlorade i blödning resulterat i symtom av Paller, svaghet, trötthet samt ökar risken för inflammation.

2.
2. B-komplex
B-komplex är en lever tonic vitamin. Det hjälper levern att omvandla den dåliga östrogen, xanooestrogen in svagare och mindre farliga former och omvandlar omega 6-oljor till en form som kan användas av kroppen för att producera bra typ prostaglandiner i stället för dinoproston resulterar i minskad blödning under menstruationen.
3.
3. Fiskleverolja
Torskleverolja innehåller höga halter av omega 3-fettsyror som styr kraftiga blödningar under perioder. Eftersom rött kött och mejeriprodukter innehåller arakidonsyra utan balansering intag av omega 3-fettsyror, orsakar detta över produktionen av dinoproston leder till ökat blodflöde, och minska blodkoagulationen förmåga.
4.

4. Zink
Förutom att ha en viktig roll vid behandling av förstorad prostata hos män hälsa, är detta mineral avgörande för friska funktion i det reproduktiva systemet hos kvinnor samt behålla hormon balansering.
5.
5. Flavonoid
flavonoider är en kraftfull antioxidant aktivitet. Det bidrar till att skydda små blodkärl från skada som leder till skydd mot blodförlust av menorragi under menstruationen.
6.
6. Vitamin A
Vitamin A är en antioxidant. Det fungerar tillsammans med järn och koppar för att hjälpa till att öka produktionen av röda blodkroppar. Vitamin A brist har konstaterats hos kvinnor med menorragi.
7.
7. Vitamin C
Förutom att vara en antioxidant som hjälper kroppen att bekämpa fria radikaler från att bygga upp och hjälpa till matsmältningssystemet ämnesomsättning att minska mensvärk, bidrar den också överdriven blodflödet under menstruationen som en följd av att stärka små blod kända fartyg som kapillärer.
Jag hoppas att denna information kommer att hjälpa. Om du behöver mer information, följ min artikel serien i detta ärende på min hemsida på:
http://menstruationdisordervii. blogspot. com/


Previous:nothing Next:hur man hyra en trapphiss

Relaterade artiklar


 • vad som orsakar fotled smärta?
 • kliniska tecken och behandling av fibromyalgi
 • symtom på viral meningit hos spädbarn
 • Hur man själv ANVÄNDA KATETER (in och ut kateter)
 • typer av instrument synundersökning
 • hur man ska bekämpa depression under graviditeten
 • vad är borsyra bra för?
 • hur man vet vilka skönhetsprodukter du bör undvika när du är gravid
 • testning för toxiner i blodet
 • hur man fixar en Medela pumpen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com