hur man ska behandla menorragi med örter

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-06-28
Menorragi är en onormalt kraftig och långvarig menstruation med alltför stora menstruationsblödningar varar längre än 7 dagar eller blodförlust än 80 ml orsakade av onormal blodproppsbildning, störningar av normal hormonell reglering av perioder eller störningar av endometrial livmoderslemhinnan. I denna artikel kommer vi att diskutera hur man behandlar menorragi med örter

Du behöver:. . .
Örter


1
1. Ashoka (Saraca indica)
Ashoka är en helig växt och har en religiös betydelse. Det rapporteras att en stimulerande effekt på endometriet och äggstocksvävnad. Det är användning i behandling av överdriven uterin blödning, dysmenorré, depression, blödning hemorrhoid, och livmodern fibroid. Det anses en livmoder lugnande och tonic för kvinnor i Indien.
2.
2. Amalaki
Amalaki har använts över 5000 år i Indien medicinering. Amlaki innehåller stora mängder C-vitamin, bioflavonoider, flavonoider, polyfenoler, och Alpha och beta karoten som inte bara bidrar till att stärka vårt immunförsvar kämpar mot bildandet av fria radikaler, hjälper det också att hämma cyklooxygenas och enzymer lipoxygenas som orsakar menstruation kramper och tunga blodflödet.
3.
3. Manjishta
Manjishta är är en klättrande växt som finns i Himalaya och stationer kulle i Indien. Det har använts för att behandla nedsatt igensatta. Root klistra bort fräknar, och missfärgning av huden, blodcirkulationen och rening, cancer och diarré. Manjishta har samma egenskaper som ingefära, bidrar till att sänka menstruationskramper samt reglering av blodflödet under menstruationen.
4.
4. Shatavari
Shatavari är en klättrande växt som växer i låga djungel områden i hela Indien och är en ayurvedisk medicin för kvinnor. Det har använts i Indien för behandling av infertilitet, minskad libido, hotande missfall, klimakteriet och närande den kvinnliga menstruationscykeln.
5.
5. Gokshura
Gokshura är en flerårig ört med många sprider slanka grenar. Den innehåller höga halter av kalcium. Traditionellt har gokshura använts i kinesisk medicin för att behandla huvudvärk, yrsel och tunga blodflödet i menstruationen på grund av ascendenten lever yang och vind värme.
6.
6. Fo-ti root
Fo-Ti Root är hemma i Kina. Det har använts i kinesisk medicin för att behandla tidigt åldrande, svaghet, reglera flytningar, angina pectoris och främja håret växa och öka mäns libido.
7.
7. Cayenne
Cayenne är en mörkgrön årliga eller kortlivad flerårig växt. Cayenne innehåller capsaicin som har visat att främja utsläpp av substans P från sensoriska neuroner, en neuropeptid som deltar i smärtupplevelsen, stannar blodflödet, och är populärt används av kinesiska utövare vid behandling av tunga blodflödet under menstruationen.
Jag hoppas att denna information kommer att hjälpa. Om du behöver mer information, följ min artikel serien i detta ärende på min hemsida på:
http://menstruationdisorderviii. blogspot. com/


Previous:nothing Next:hur man ska behandla menorragi med näringstillskott

Relaterade artiklar


 • vad som orsakar depression under menstruation?
 • hur man ska behandla sura uppstötningar hos nyfödda
 • roll vadben
 • funktioner av progesteron under graviditeten
 • hur man får upp på morgonen
 • orsakerna till dålig kroppslukt
 • tecken och symtom på alkoholism hos äldre
 • Hur är diabetes diagnostiseras hos barn?
 • förståelse manliga klimakteriet
 • ryggproblem orsakade av tung bok påsar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com