om sjukförsäkring med redan existerande villkor

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-06-29
Om du har ett befintligt skick, en sjukdom eller sjukdom du hade innan för att få din nuvarande sjukförsäkringen, kan du fråga om att få alla dina betalda medicinska räkningar-och med all rätt. Sjukförsäkringsbolag har särskilda regler på plats när det gäller redan existerande villkor. De gör normalt en av tre saker: förneka, skjuta upp eller ändra täckning. Sättet du ta reda på vilken av dessa gäller dig är att antingen be en företagsrepresentant eller läsa din hälsa plan. Båda sätten bör ge dig information om vad som kommer eller inte kommer att betalas. Denna information kommer att låta dig göra planer på hur att betala för medicinsk behandling med avseende på din befintliga skick

Typer

Många hälso försäkringsbolag neka redan existerande villkor. De vill inte att ta på sig kostnader eller risk för att täcka en sjukdom eller sjukdom en person hade innan för att få försäkring med dem. Som ett resultat, den lämnar ett tomrum i sjukförsäkringssystemet. Därför, beroende på vad du lider, kan det skapa en medicinsk eller ekonomisk kris. Därför måste du titta på andra sätt för att täcka din faktura eller ens köpa en sekundär sjukförsäkring.

Typer

Ett annat sätt sjukförsäkringsbolag hantera redan existerande villkor är att skjuta täckning. Väntetiden är normalt 6 till 9 månader. Efter denna tid har gått, kick fördelar i. Men innan du blir alltför upprörd, vet att täckningen fortfarande kan vara begränsad. Om hälsa täckning har undantag eller begränsningar på betal för särskilda sjukdomar såsom cancer, du fortfarande kan ha begränsad lön eller ingen lön för läkare räkningar. Så du måste fortfarande läsa det finstilta och ta reda på exakt vad som omfattas.

Typer

Det sista sättet sjukförsäkringsbolag behandla människor med redan existerande villkor är att modifiera täckning. De gör det genom att begränsa vad som kommer eller inte kommer att betalas för. Så, till exempel om du har artrit i höger hand innan för att få försäkringsgivarens täckning, kan det välja att betala för din medicin men inte för sjukgymnastik. Det är upp till dig att ta reda på detta innan du söka läkarvård.

Förebyggande /Lösning

Lyckligtvis finns hälsa lösningar för människor som arbetar med redan existerande villkor. En person kan öppna ett konto hälsoinsatser eller hälsa ersättning konto med sin bank. Dessa typer av konton tillåter människor att avsätta pengar via sin bank för att betala för icke-täckt eller delvis belagda medicinska räkningar. Då, som av ansökan, är påståenden kompenseras med överskott pengar i dem. Det är det främsta sättet för en person med redan existerande villkor att se till att han har täckning på dem.

Överväganden

Som ni ser finns det mycket att tänka i termer av hälsa täckning om du har en pre befintligt skick. Viktigast måste du söka rätt plan innan du köper en förändring i din hälsa täckning. Få detaljer direkt och sedan överväga alla de olika vägar du kan ta mot att ge dig själv fullständiga hälsa täckning för alla de sjukdomar eller tillstånd du har.

Previous:nothing Next:inte graviditetsillamående händer varje dag?

Relaterade artiklar


 • alternativa behandlingar för bakteriell vaginos
 • Fakta om cellprov
 • influensa skott nackdelar
 • om eukalyptusolja
 • hur man hanterar medicinska räkningar och elände försäkring
 • skäl för en ökning av bröst
 • vad är betydelsen av lågt systoliskt blodtryck?
 • hur man får över psykiska problem från svaga erektion
 • vad är remifemin?
 • förebygga kranskärlssjukdom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com