stadier av alkoholism

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-06-30
Erkänner tre stadier av alkoholism är ett viktigt steg för drinkare och familjer som dricker att förstå, för att få hjälp och stöd för sig själva och sina nära och kära. Ofta är alkohol som används som ett sätt att fly verkligheten och problem i livet som de alkoholhaltiga finner svårt att möta

Du behöver:.
Recept för Ambien (eller motsvarande sömntablett)
Någon du litar på.

Tidsplan

Alkoholism steg är gradvis processer som börjar med känslan av att behöva en drink för att känna sig "normal och fungera korrekt. "Två drinkar per dag är en acceptabel gräns för män och anses normala intaget, medan gränsen minskar för kvinnor att en dricka per dag. Det första stadiet av alkoholism kan börja med sociala dricka och efter en kort tid, upptäcka den självförverkligande att beroendet av alkohol går längre än bara socialt drickande och har utvecklats till en fysisk och psykisk krav för att bli full.

Effekter

Den andra fasen av alkoholism innebär ett större behov av mer alkohol, och att behöva dricka. Anhöriga och medarbetare kan märka alkoholberoende även om alkoholhaltiga förnekar han behöver för att dricka. Han kan gömma flaskor och dricka i privat och enbart för att försöka dölja frekvensen av hans drickande och behovet av alkohol. Det kan förlängas toaletten där alkoholhaltiga kommer att uppleva smärta på att försöka ha avföring.

Betydelse

Den tredje etappen av alkoholism handlar om att öka alkoholintag veta att detta är påverkar sociala situationer, skadar relationer, äktenskap och äktenskapliga relationer. Beteendet orsakar obetald faktura betalningar och negativt påverkar sysselsättningen samma hög alkoholkonsumtion kan leda till en regelrätt bränning. Fängelse på grund av att köra berusad och förlust av körkort privilegier kan påverka alla aspekter av alkoholistens liv på grund av höga böter, obligatoriska program för narkotikakontroll och rättegångskostnader.

Funktioner

Ohälsa och ett försvagat immunsystem genom överdriven alkoholkonsumtion leder till degeneration av vitala organ, förlust av kroppsliga funktioner (sängvätning, förlust av fekal retention), förlust av familj, hemlöshet, och en oförmåga att klara av livet utan att fly via alkohol. Alkoholister kan ibland ta till självmord som en metod för att lösa sina problem.

Varning

överdrivet alkoholintag kommer vanligtvis i form av en fullständig blackout, varefter alkoholhaltiga minns ingenting. Samtidigt uppleva strömavbrottet kommer alkoholhaltiga fortfarande utföra fysiskt och tycks vara konsekvent i viss utsträckning. Dock kommer han agera på impuls, ibland resulterande i osäkra livet metoder, som t. ex. oskyddat sex med tvivelaktiga partners, förlust av hämningar (ta av sig kläderna vid olämpliga tider och platser), som deltar i kriminellt beteende och få bakom ratten i en fordonet.

Previous:nothing Next:hur man använder kalendern (rytm) preventivmetod

Relaterade artiklar


 • hur man kan kontrollera status för ett vårdhem
 • hur har den perfekta tupplur
 • vad som är grundläggande livsuppehållande?
 • löss behandlingar & graviditet
 • Risk för graviditet efter vasektomi
 • ärftliga faktorer som påverkar den fysiska utvecklingen
 • hur man kan förstå varför läkaren ser på tungan (när han säger öppna och säga ahhh)
 • hur man gör ett örtbad väska för baby
 • hur man använder nutramigen
 • hur man får p-piller vid planerade föräldraskap
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com