Hur du tar en baby till en allergolog

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-07-11
Ingen är för ung för att ha en allergi. Allergier kan påverka barn från det att de är födda. Tyvärr kan allergier vara svårt att känna igen och diagnostisera i ett barn som är för ung för att prata. Om det är troligt att ditt barn har allergier, kan du behöva ta barnet till en allergolog för att få en korrekt diagnos och behandlingsplan. Att göra detta är inte svårt, men det tar ett par steg att hitta en lämplig allergolog och göra det bästa av utnämningen
1.
Prata med ditt barns vanliga barnläkare för att se en allergolog är lämplig specialist för ditt barn. Symtom som kan tyda på en allergi kan också vara ett tecken på andra villkor. Din barnläkare kan utvärdera ditt barns situation och låta dig veta om allergier är den mest sannolika orsaken.
2.
Be din barnläkare för en remiss till en allergolog som behandlar barn och har erfarenhet av dem . Behandla spädbarn skiljer sig från att behandla vuxna patienter eftersom en bebis inte kan beskriva sina symtom och känslor. Du måste besöka en allergolog med en gedigen bakgrund i att behandla barn.
3.
Ring allergolog kontor för att boka tid för ditt barn. Om du har hänvisats till en populär specialist, kan du få vänta flera dagar, eller veckor, om barnets tillstånd är inte tillräckligt allvarlig för att omedelbar uppmärksamhet. Tillhandahåller försäkring information och allt annat som krävs.
4.
Var beredd på att fylla i pappersarbetet när du kommer till allergolog kontor med ditt barn. Du kommer förmodligen att behöva lämna ditt försäkringskort och identifiering och fyll i en ny patient profil för ditt barn. Vara så detaljerad som möjligt när de lämnar information om ditt barns symtom och tillstånd.
5.
Ge allergolog all information hon behöver när hon undersöker ditt barn och be henne några frågor som kommer att tänka på. Diagnostisera allergier är ibland som att sätta ihop ett pussel. Var beredd att ge så många bitar som möjligt, eftersom du kommer att tala för ditt barn,

tips och varningar


 • När du söker allergolog remiss för din baby, överväga att be för en pediatrisk allergolog /immunolog. Läkare som utför denna titel har specialutbildning i astma, allergi och immunologi. Om din barnläkare inte kan ge en remiss till en av dessa läkare, kontakta din närmaste barnsjukhus.
 • Om du tar ditt barn till en allergolog och du inte är bekväm med läkare, få ett andra utlåtande. När du anförtror ditt barns vård till hälso-och sjukvårdspersonal, har du rätt att må bra om att arbeta med det professionellt. Om du inte, finns det ingen anledning att känna dåligt om att hitta en mer passande allergolog för ditt barn.


 • Previous:nothing Next:hur man läser graviditet ultraljudsundersökning

  Relaterade artiklar


 • hjärta palpatation orsaker
 • Fakta om graviditet och högt blodtryck
 • Vilka är fördelarna med att få muskelmassa?
 • tecken på anfall hos spädbarn
 • hur man arbetar en defibrillator
 • hur man bli gravid med hjälp av menstruationscykeln
 • Definitionen av binjure
 • hur man kan bota svamp på tånaglar
 • Vilka är de behandlingar för förstoppning hos barn?
 • om illamående under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com