Vad är naturliga sätt att få arbete?

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-07-07
Det finns olika skäl en graviditet kan induceras. Det kan bero på hälsan tillstånd som högt blodtryck eller graviditetsdiabetes eller att barnet inte får den näring den behöver via moderkakan. Det kan också bero på graviditeten längre än 40 veckor, till den normala tiden det tar för ett foster utvecklas helt. När valet är gjort för att framkalla arbetet, finns det en mängd olika mediciner som finns tillgängliga att göra detta effektivt. Men det finns naturliga alternativ också-alternativ som kan vara säkrare för både mor och barn.

Vandring

Den här metoden fungerar när värkarna har börjat, men sant arbetskraft har inte. . Den gungande av höfter stöd i att få barnet på plats, medan gravitationskraft från att vara i upprätt läge tillåter allvar att flytta barnet i bäckenet.

Örter

Blå och silverax används ofta av barnmorskor när värkarna är svaga. Blue Cohosh kan bidra till att stärka värkarna, medan silverax kan hjälpa till att reglera dem. När det används tillsammans, kan de göra värkarna effektivare och påskynda arbetsprocessen.

Ricinolja

Detta alternativ bör inte användas förrän du är nära att åka in i arbete, eller om du är nära din förfallodagen. Teorin bakom att använda ricinolja är att kramp och diarré orsakar tros stimulera livmodern, öka produktionen av prostaglandiner som behövs för att mjuka upp livmoderhalsen, så småningom orsakar sammandragningar. Eftersom ricinolja smakar så hemskt, ska 3 till 4 uns läggas i en dryck, som Root Beer, och sedan skakas väl innan de drack rakt ner. Den bästa tiden att ta det på morgonen på grund av diarré den kan orsaka.

Bröstvårtan stimulering

En av de mediciner som används på sjukhuset för att förmå arbetskraft potocin. Men när du stimulerar dina bröstvårtor, antingen genom att massera dem eller använda en bröstpump, släppa den oxytocin, kroppens naturliga formen av pitocin. Den oxytocin frigörs vid bröstvårtan stimulering orsakar sammandragningar som leder till sann arbetskraft, men det bör inte göras förrän efter att du har nått 40-vecka märket. Det kan göra att livmodern bli alltför stimuleras, vilket betyder att den kommer att få liten eller ingen vila mellan värkarna. Det bästa sättet att använda denna metod är genom att massera ena bröstet i taget, stanna en gång en kontraktion börjar. Vänta 15 minuter och massage motsatt bröst. Du slutar använda den metod som helt när värkarna är antingen tre minuters mellanrum eller pågå i minst en minut.

Sex

Även juryn är fortfarande ute på denna grund av den begränsade mängden data som finns om dess effektivitet, Vissa jurister anser att det hjälper när man försöker förmå labor. Sperma anses vara en stor källa av prostaglandiner. När deponeras i livmoderhalsen, kan sperma hjälpa livmoderhalsen att mjuka upp och utplåna, vilket leder till uppkomsten av arbetskraft.

Överväganden

Även om dessa metoder bedöms vara effektiva, många har inte tillräckligt med studier för att bevisa detta. Innan du provar någon av dem, är det alltid en god idé att tala med din vårdgivare först.

Varning

Det bör noteras att säkerheten för ricinolja debatteras beror den ökade risk den utgör för barnet ha en avföring i livmodern. Om detta händer, kan barnet aspirera på sin avföring, vilket kan leda till lunginflammation och försenad utveckling, eller kan tom vara dödliga. Dessutom har det inte funnits några undersökningar gjorts för att bevisa säkerheten i att använda blå och silverax.

Previous:nothing Next:tidiga tecken på missfall i tidig graviditet

Relaterade artiklar


 • Hur vet du är i arbete
 • sköldkörtel misslyckande och vad som orsakar det
 • hur är en Tubal återföring ligering gjort?
 • hur naturligt läka solbränna
 • hur man kan bota mage värk
 • hur man förebygger ont i lederna när du drar ogräs
 • hur man kan slå endometrioisis 86 - förstå hormonersättningsterapi (HRT) efter endometrios hysterektomi
 • effekterna av att dricka efter den första trimestern av graviditeten
 • hur bank navelsträngsblod
 • prostatacancer kirurgi & nya behandlingar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com