Vilka är fördelarna av vegetabiliska glycerin?

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-07-03
Vegetabiliskt glycerin är en förening som kommer från vegetabiliska oljor, oftast palm eller kokos. Den har starka fuktighetsbevarande egenskaper, vilket betyder att den har möjlighet att behålla fukt. Det är klar, färglös och mycket söt. Eftersom det är lösligt i vatten och alkohol, natur och lätta att framställa, är det fördelaktigt för framställning och är en av de vanligaste tillsatser i en rad produkter från kosmetika till mat. Det finns många fördelar med att vegetabilisk glycerin

allmän hudvård

Det finns många anti-aging fördelar när du använder vegetabiliska glycerin. Dess utmärkta mjukgörande egenskaper stöd i att hålla huden ung och frisk. Att behålla fukt är viktigt för att hålla huden i sin bästa kondition. Den bygger också syre in i huden, vilket är fördelaktigt för anti-aging också. Det finns många faktorer som orsakar torr hud och påskynda åldrandet och vegetabiliskt glycerin är ett effektivt medel mot dessa element. Den kan användas i ansiktet tvättar och moisturizers.

Acne

vegetabiliskt glycerin är allergivänliga och personer som lider av akne kan använda denna produkt utan att oroa dig att det kommer att förvärra deras tillstånd. Vegetabiliskt glycerin är också mycket antibakteriella och hjälpmedel för att förebygga finnar och hålla porerna klart. Det kan också påskynda läkning av nuvarande akne lesioner. Det är inte provocerande och kommer inte irritera huden som många andra produkter med starka kemiska ingredienser.

Hudåkommor

eksem och psoriasis är två hudåkommor präglas av infektion, irritation och klåda. Många moisturizers användas av personer med normal hud är antingen ineffektiva eller kan förvärra tillståndet. Vegetabiliska glycerin är en mycket ren, icke-irriterande ämne och kan lindra obehaget av dessa villkor. Dess antibakteriella egenskaper kan också skydda huden från smitta. Det är bäst i ren form för dessa förhållanden. Använda en typisk butik produkt som innehåller det som bara en av många ingredienser som inte kommer att få samma effekt. Använd den inte på infekterad hud som gråter eller väller.

Mat

Trots vegetabiliskt glycerin är en kolhydrat, men det behöver inte en stor effekt på blodsockret och kan tryggt användas av personer som använder insulin. Dess sötning och återfuktande egenskaper gör det till en användbar ingrediens i många typer av livsmedel. Vegetabiliskt glycerin är också ett naturligt konserveringsmedel.

Naturmedel

Detta ämne är en kraftfull lösningsmedel och är användbar i förberedelserna naturläkemedel. Den kan användas i stället för alkohol när utvinna föreningar från växter. Dessutom kan dess söta smak gör naturmedel med obehaglig smak örter mer tilltalande.

Hårvård

vegetabiliskt glycerin's mjukgörande egenskaper är bra för hår och hud. Torrt, kommer sprött hår tjäna på att använda hårvårdsprodukter gjort med den. Direkt tillämpning av den olja kan vara extra kraftfull. Om någon lider av en torr, fjällande hårbotten, gnugga vegetabilisk glycerin in i den kan minska irritation. Detta kan vara särskilt gynnsam för afroamerikanska kvinnor som tenderar att ha dessa typer av hår frågor. Utöver sin mjukgörande egenskaper, stärker det också håret och gör brott och kluvna hårtoppar mindre troligt.

Previous:nothing Next:Vilka är biverkningarna av amoxicillin med alkohol?





Relaterade artiklar


  • historia av koppar spiraler
  • vad är normal vikt för barn?
  • hur man kan bli av gula tånaglar
  • Vad innebär det att ha låga leverfunktion?
  • Vilka är orsakerna till att en försenad menstruationscykel?
  • allergiska symtom hos barn
  • tecken och symtom på ångest hos tonåringar
  • Vilka är de behandlingar för jäst infektioner under första trimestern av graviditeten?
  • hur att vara frisk under graviditet
  • cigarettrökning & hälsorisker




    Adress:
    TPB
    Punktskriftsförsäljningen
    Box 4003
    1002 47 Johanneshov
    Email: halsa@halsanet.com