användningsområden för bipollen

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-07-09
Bee pollen har använts i århundraden som en hälsokost och som medicin. Än idag är bipollen fortfarande betraktas som mycket "kraftfulla" bland naturalistisk healers. Den är laddad med näringsämnen som hjälper kroppen att bibehålla ett naturligt flöde av liv. Med bipollen, det finns massor av fördelar utan alla biverkningar. Det är dock inte rekommenderat att ta bipollen om du är allergisk mot bin

Du behöver:.
Ultraljudsundersökning

Hur Bee pollen kan Taken

Bee. pollen finns i kapslar som får tas oralt. Det finns också i pulverform som kan blandas med vatten eller läggas till smoothies. Två av de vanligaste namnen för bipollen kosttillskott är bidrottninggelé och Bee Pollen Complex. Båda kan köpas i hälsokostbutiker eller i hälsokost avsnittet på de flesta livsmedelsbutiker för runt 10 dollar per flaska.

Ett friskt immunsystem

bipollen hjälper till att bygga ett starkt immunförsvar. Eftersom den har vitamin A, B, C och E, tillsammans med 22 aminosyror samt många mineraler inklusive kalcium och järn, är det organ som helt skyddad från topp till tå, inifrån och ut.

ökad energi

Bee pollen är fylld av protein, har massor av fibrer och är full av kolhydrater. Med alla dessa näringsämnen, tillsammans med vitaminer och mineraler, är det organ som är tillräckligt utfodras, vilket kommer att leda energi och vitalitet.

Allergi Suppressant

Eftersom bipollen är en av naturens mest hälsosamma näringsämnen eftersom det är packat med nästan alla viktiga näringsämnen kroppen behöver, har det visat sig att motverka många allergier. När det tas regelbundet, det hjälper kroppen att bygga upp naturliga försvar till saker som den annars skulle försöka avvisa.

antiinflammatoriska

bipollen fungerar som en anti-inflammatorisk som hjälper kroppen att bekämpa många sjukdomar, såsom hjärtsjukdomar, stroke, åldrande och hemorrojder.

Viktminskning

bipollen naturligt stärker metabolismen och hjälper den att fungera till sin fulla potential. Bipollen hjälper också stabilisera kemikalier i kroppen så att allt går och bränner som den ska. Bipollen hjälper härdning aptiten, så att den fungerar som en hunger suppressant.

Previous:nothing Next:orsakerna till blockerad äggledare

Relaterade artiklar


 • hur man gör Epsom salt
 • Definitionen av en abort
 • hur man ska behandla menorragi med örter
 • Vad är familjeplanering tjänster?
 • hur man hittar sova
 • Hur man vet om ett barn är allergisk mot katter
 • tecken och symtom på halsfluss
 • hälsofördelar med silverax
 • orsakerna till Enterococcus faecalis
 • hur man förebygger ont i lederna när du drar ogräs
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com