biverkningarna av Nexium på muskler

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-08-26
Nexium, från AstraZeneca, har ordinerats för att behandla sura uppstötningar sedan 2004. Företaget erbjuder konsumenterna information notering flera milda och oftast ofarliga biverkningar. Inte med på biverkningar listan är muskel ömhet, trötthet och smärta, som har rapporterats av anonym affischer på anslagstavlor Internet meddelande . .

Du behöver:
Barnens TylenolWaterGinger eller gingeraleMilk av magnesia suspension i flytande
<. /h4>

Betydelse

Nexium är ett vanligt recept på halsbränna, sura uppstötningar och andra mag-frågor. P-piller kommer från skaparna av Prilosec OTC. Läkemedlet information som kommer med medicinering beskrivs vanligen lindriga biverkningar såsom huvudvärk, illamående och diarré.

Symptom på Nexium

Medan muskelspasmer, smärta, trötthet och ömhet inte är listade som vanliga biverkningar av Nexium, de har ibland rapporterats i styrelser Internet diskussion. Dessa styrelser modereras inte och innehåller ogrundade inlägg av människor som säger att de använder medicinen.

Mindre vanliga symtom på Nexium

Varje förekomst av sällsynta biverkningar av Nexium ska rapporteras till din läkare omedelbart. Led-eller muskelvärk är bland dem. Medan de är inte livshotande, kan de ange en annan fråga som måste läkarvård.

Förebyggande /Lösning

Patienter som upplever biverkningar som inte nämns på drogen informationsbladet bör kontakta sin läkare vårdgivare omedelbart och överväga rapportering den fråga som till Food and Drug Administration.

Överväganden

Uppleva ett symptom inte vanligtvis associeras med drogen kan tyda några orelaterade komplikation eller fråga. Var noga med att meddela din läkare om alla mediciner eller kosttillskott du tar, eftersom de kan leda till symtom som inte nämns på drogen informationsbladet. Om du har frågor, problem eller någon sällsynt besvär kontakta läkare eller sjuksköterska.

Previous:nothing Next:anatomi karpaltunnelsyndrom

Relaterade artiklar


 • geriatrisk UVI orsaker
 • hur man kan öka höjd
 • hur beståndet ett medicinskåp med grundläggande förnödenheter
 • hur man ansöker om Medicaid efter att ha förlorat ett jobb
 • försiktighetsåtgärder i samband med flygresor under graviditeten
 • vad som orsakar kolik hos spädbarn?
 • Vilka är fördelarna av triglycerider?
 • symtomen på en spastisk kolon
 • hur en synundersökning verk
 • hur man vet om du har ett utomkvedshavandeskap
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com