om pedunculated Myom

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-08-24
Muskelknutor i medicinska termer kallas leiomyomata. Ingen vet vad som orsakar Myom. Muskelknutor glatt muskulatur tumörer i livmodern som består av exakt samma typ av vävnad som gör upp i livmodern. Vanligtvis är dock en fibroid täckt med annat band av vävnad och växer oberoende av livmodern. Naturliga och holistisk sjuk tror ofta att fibroid vävnad tillväxt är naturens sätt att isolera skadliga vävnader i kroppen, som ett sätt att skydda kroppen från gifter som kan bli följden av dålig kost och miljöhänsyn som hormonbehandlat nötkött, föroreningar, och bly exponering , som inte kan utsöndras från kroppen.

Definition

pedunculated typ av muskelknutor är knutna till livmodern av stjälk-typ formation. . De härmar ibland ovarialtumörer grund av sin position och plats. Ofta tycks de ser ut som stora bollar på utsidan av livmodern när den visas under ultraljud eller andra visuella teknik. Ibland, även med sofistikerade avbildningstekniker som en datortomografi eller MRT är det ofta omöjligt att skilja mellan denna typ av fibroid och en äggstockarna tumör eller cysta.

Effekter

Kvinnor som har pedunculated muskelknutor ofta kommer till operation av den enkla syftet att diagnostiseras. Men om kirurgen är konservativ, kommer han att endast ta bort fibroid, medan en mer aggressiv läkare kommer ofta vill ta bort äggstockarna och livmodern också, när detta är vanligtvis inte anges eller nödvändigt.

Symtom

Kvinnor som har pedunculated muskelknutor har normalt mycket begränsade symtom. De känner heller inget alls, eller om fibroid är att trycka på en annan inre organ, kan de uppleva några kramper eller illamående och kräkningar. Om smärtan från pedunculated fibroid är en vass, skaftet bildandet kan vrida, och detta kan orsaka svåra buksmärtor. Detta skulle vara en medicinsk och kirurgisk akut. Om du upplever allvarliga och skarp buksmärta med någon typ av fibroid, tveka inte att söka läkarvård.

Funktioner

Små och även stora pedunculated muskelknutor kan gå obemärkt förbi i flera år i många kvinnor, tills de har en bäcken tentamen eller ultraljud. Risk finns, din tid kommer att vara densamma, och du kommer inte uppleva någon smärta eller andra symtom. Muskelknutor öka dramatiskt under tiden för perimenopausen eller den tid omedelbart före klimakteriet, på grund av dominansen av östrogen, och de kommer oftast krymper efter klimakteriet är klar, vilket är ungefär som kroppens sätt att läka sig själv.

Behandling Alternativ

finns många behandlingsalternativ för pedunculated muskelknutor, liksom andra typer av muskelknutor. Först och främst är det populäraste alternativet att inte göra något alls. En vänta-och-se-attityd kommer ofta räcker för att hantera pedunculated muskelknutor som inte orsakar någon öppen eller besvärande symtom. En kostomläggningen eller alternativa tillvägagångssätt kommer ofta bidra till att balansera östrogen i kroppen, samt stärka den energi i bäckenregionen. Många av dessa förändringar kan åstadkommas med akupunktur, kinesiska örter, fytoöstrogener såsom linfrö, kostomläggningen liksom östrogen tillskott balansering.

Hormonella Alternativ

Det finns hormonella alternativ som kan bidra till att motverka östrogen dominans i kroppen, vilket i sin tur kan bidra till att krympa pedunculated muskelknutor. Progesteron hjälper till med östrogen dominans, och kan appliceras på huden en gång eller två gånger om dagen, i tre veckor på och sedan tre veckor av. P-piller är ett annat hormonella alternativ som kan bidra till att reglera hormonella nivåer i kroppen, där östrogen dominans är en faktor. Lupron injektioner verkar på hypofysen, och skapa ett tillstånd av artificiell klimakteriet i kroppen, vilket kommer att krympa muskelknutor. Bieffekterna inkluderar alla symptom på klimakteriet, såsom värmevallningar, vaginal torrhet och benförlust.

Potentiella

Det finns också flera kirurgiska alternativ för att ta bort muskelknutor i synnerhet myomectomy, embolisering, och slutligen, hysterektomi, vilket bör vara en sista utväg. Rådgör med din läkare eller naturliga vårdgivare att avgöra det bästa tillvägagångssättet för att hantera din pedunculated muskelknutor.

Previous:nothing Next:om behandlingar för diabetes

Relaterade artiklar


 • uttorkning symtom hos småbarn
 • symptom på klimakteriet debut
 • fördelarna med aloe vera juice
 • hur man känner igen symtomen på uttorkning
 • hur man kan bli av gula tånaglar
 • symtom på viral meningit hos spädbarn
 • hur man använder katolsk naturlig familjeplanering
 • hur man kan bli av oanvända läkemedel
 • biverkningar av nicoderm patch
 • hur man ska leva så att du åldras med värdighet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com