Pro & nackdelar med progesteron kräm

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-10-23
Hormonbehandling i kombination med östrogen och progesteron med kräm kan en underbar sak. Beroende på exakt vad en kvinna behöver i hormoner som avgör vad hon får för att hjälpa henne komma igenom klimakteriet och för att hjälpa henne leva ett fullvärdigt liv efter klimakteriet. Med att ta hormoner men kommer ett komplett utbud av goda aspekterna och dåliga möjligheter. Med hormoner kan antingen hjälpa eller skada en kvinna. En kvinna kan få bröstcancer från att hormonersättningsterapi, eller hon får segla genom livet starkare än någonsin.

Mild dåliga aspekter

Låt oss börja med de mer negativa aspekterna av att använda progesteron grädde. . Denna kräm kan orsaka en del milda symtom som hudutslag, yrsel, huvudvärk, humörsvängningar, illamående och kräkningar. Användningen av progesteron kan föra tillbaka en kvinnas mens och PMS som hon kan ha blivit av. Med återbetalning av perioder kan också komma det smärtsamma bröstförstoring.

Måttlig Nackdelar

En kvinna kan uppleva problem med blödningar som inkluderar oförklarad vaginal blödning problem samtidigt som man utnyttjar progesteron grädde. En kvinna kan få henne kolesterol blir högre. Hon kan också uppleva depression från att använda denna kräm.

Svår Nackdelar

Men progesteron kan ta med några aspekter som när de vägs med de alternativ som inte är bra. Progesteron användning är ett hormon och kan orsaka en kvinna att ha hormon-inducerad bröstcancer, enligt Dr Isadore Rosenfeld i sin bok, "Live Now, Ålder senare. "Han säger:" Även om de inte bevisat till allas belåtenhet, förblir (denna cancer) ett reellt hot som du bör vara medveten, speciellt om det finns en stark hereditet för det "när den används under en längre tid, progesteron användning kan. bidra till en kvinna med en stroke eller blodpropp.

Fördelar

Med hjälp av hormonet progesteron under klimakteriet har flera fördelar som att hjälpa behandla tunga eller ovanliga blödningar i livmodern genom att stoppa eller starta perioden. Progesteron kan hjälpa andra hormoner som östrogen fungera. Det kan hjälpa att förhindra anemi från att hända genom att reglera menstruationsblod flöde. Använda både östrogen och progesteron enligt Dr Rosenfeld, kommer att hjälpa en kvinna att få igenom symptom i samband med klimakteriet, såsom värmevallningar, nattliga svettningar, sömnlöshet, gallring hud, slapp djur och en förtvinar vagina.

Graviditet Fördelar

Använda progesteron kan hjälpa en kvinna stoppa eller starta menstruationer. Progesteron kan hjälpa en kvinna blir gravid under försök äggdonator eller under fertilitetsbehandlingar. Enligt Mayo Clinic, hjälper progesteronet också en kvinna ha en graviditet. Mayo Clinic i Minnesota säger också att progesteron kan hep en kvinna bekämpa smärtan av endometreosis.

Aids Hjälp

Enligt Mayo Clinic i Minnesota, kan progesteron även hjälpa AIDS-patienter. Det verkar som om progesteron hormon hjälper patienterna genom att behandla aptitlöshet och kraftig viktminskning eller muskel förlust genom att orsaka vissa proteiner för att hjälpa fram en ökning av aptiten.

Featues

Progesteron vid tillsats till östrogen med kvalificerad sjukvårdspersonal kan lägga år till ditt liv. Enligt Dr Rosenfeld, med dessa två kosttillskott kan hjälpa kvinnor inte bara med symptom på klimakteriet, men kan också minska risken för benskörhet, stroke, hjärtinfarkt och kan bidra till att förebygga Alzheimers. Kvinnor måste väga riskerna och fördelarna, och tala med en kvalificerad läkare som kan samtala om familjen för att se om utnyttjande av progesteron är en möjlig lösning.

Previous:nothing Next:vad är orsakerna till klubben fötter?

Relaterade artiklar


 • naturlig behandling av nagelsvamp
 • tecken och symtom på oppositionella trots
 • definition av livmoderslemhinnan rand
 • biverkningar av nicoderm patch
 • hur man kan slå endometrioisis 73 - förstå olika typer av anestesi
 • blödande hemorrojder & graviditet
 • om bakterier som kan orsaka onormala cellprov
 • Vad är familjeplanering tjänster?
 • hur du håller dina öron ren
 • hur man bli gravid med polycystiskt ovariesyndrom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com