fördelarna med en sport-bh

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-10-22
En bra behå är lika mycket en del av en bra outfit som ytterplagg och accessoarer. Bra stöd och komfort är lika viktigt när man väljer en behå. När en kvinna lägger övning att hennes skönhet regim, hon behöver fortfarande tillräckligt tröst och stöd i hennes underplagg som hon arbetar upp en svett. Sportunderkläder syftar till att göra utöva mer bekvämt för kvinnor. Sportunderkläder har flera fördelar jämfört med vanliga behåar

Definition

En sport-bh är en behå som är utformad för att minska mängden bröstet rörelse som uppstår under en fysisk aktivitet. De vanligtvis är gjorda av mjukare material än vanliga behåar, har bredare band och erbjuda hälsosamma stödja bröstvävnad av hälso-snarare än på grund av betoning. De första Sportunderkläder utvecklades 1905 av Lora Lyon, som insåg att regelbundna underkläder av tiden inte möta aktiva kvinnor.

Ligament

Sportunderkläder har främsta fördelen med att minska risken för skador på ligament ansluten till bröstvävnaden. När en kvinna övningar kan bröstvävnad flytta allvarligt och ligament kan sträcka sig över tid utan stöd. Detta resulterar i bröstvävnaden hängande så småningom och brösten förlora formen. Sportunderkläder förhindra detta genom att minimera mängden rörelse bröstvävnaden kan åstadkomma.

Fukt /Städning

Sportunderkläder vanligtvis är gjorda av tyger som absorberar fukt från huden på bäraren. Detta innebär att kvinnan stannar torrare när hon övningar. Detta minskar mängden nötning som kan uppstå som bäraren går igenom rörelserna av hennes verksamhet. Dessutom är strukturen i Sportunderkläder bättre på att låta luftflöde. Detta gör att värmen avges från kroppen så att kvinnan blir svalare och inte blir så överhettad under idrottslig verksamhet. Det minskar också mängden svett och bakterier som stannar på huden, som kan täppa till porerna.

Band

Sportunderkläder vanligtvis har remmar som är bredare än vanliga behå remmar. En bredare rem betyder att vikten av bröstvävnad fördelas över ett större område. Detta är i slutändan mer bekväm för bäraren eftersom banden inte gräva i axlarna så lätt. De är också mindre benägna att vrida och flytta, vilket möjliggör en bättre rörlighet.

Komfort

Sportunderkläder har en fördel framför vanliga behåar i att de är bättre på att minska mängden rörelse bröstvävnad. Detta kan öka komforten på det faktum att smärtan kan bli följden av bröstvävnaden som rör sig fram och tillbaka för hårt. Eftersom bröstvävnaden är mer stöd och förträngda, är huden på bröstvävnad också mindre sannolikt att gnida mot behå på ett sådant sätt att smärtsamma skavsår skulle inträffa.

Previous:nothing Next:Vilka är de behandlingar för ett bröst hematom eller abscess?

Relaterade artiklar


 • om sköldkörteln
 • biverkningar av Depo Lupron
 • Hur man känner igen löss och bli av med det
 • vad är auriculotherapy?
 • Hur exakt är graviditetstester?
 • Vad är funktionen i blodkärlen?
 • Vad är en normal temperatur under armen?
 • hur gå ner i vikt genom att leka med dina barn
 • effekterna av smink på huden
 • hälsoeffekter av koffein
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com