hur läka hjärtat efter en hjärtattack

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-04-27
Det finns goda nyheter i en värld av hälso-och familjeomsorgen. Även om över 1 miljon människor lider av hjärtinfarkt årligen, enligt American Heart associeringskommittén, fler människor överleva och återhämta sig till ett hälsosammare tillstånd av välbefinnande. Det finns en märkbar ökning i medvetenhet och hjärthälsa återhämtning på grund av forskning och utbildning åtgärder. Resultaten tyder på skadat hjärta muskler kan föryngra, blir starka igen. Dessa viktiga steg visar hur du läka hjärtat efter en hjärtattack.

Du behöver:
en kardiolog /Patient Strategi
. En medvetenhet om roll kost och motion i hjärtat hälsa.
En ny attityd om stress och prioriteringar.

Heal ditt liv som du Heal Your Heart


1.
Stick med programmet. Din kardiologen är i ditt team. Föreskrifterna för friskvård och mediciner kommer att bidra till att minska risken för nya attacker. Håll alla uppföljande möten med din hjärtspecialist. Se positiva resultat kommer att validera dina ansträngningar att läka ditt hjärta efter en hjärtinfarkt. Din hjärtmuskeln blir starkare och friskare. Du kommer att vara redo att uppleva en bättre livskvalitet och en djupare känsla av välbefinnande.
2.
Ät dig till ett friskare hjärta. Rätt näring hjälper kroppen att bekämpa sjukdomar och reparera sig själv naturligt. Tyvärr har alltför många av oss inte tid eller lust att äta 12 portioner grönsaker per dag eller 7 portioner frukt. Komplettering i vår ordinarie kost är viktigt. I artiklar hjärthälsa, B-vitaminer, är Niacin och folsyra har visat sig vara avgörande i hjärtat vård och återhämtning. Inte bara kommer åtagandet att näring gynna hjärta, men du hittar rätt kost stöd i kroppens förmåga att hantera stress.
3.
Utforska gym, parker eller alternativa fysiska motionsställen närheten. Det finns inget substitut för motion. Hjärtat är en muskel som måste användas för att fungera optimalt. Trettio till fyrtio minuter per dag kommer att göra störst skillnad när du är klar för utövande av din primära läkare. Det finns ett träningsprogram för alla, oavsett vilken form dina knän eller rygg kan vara i. Hjärtspecialist kan rekommendera en tränare som säkert kan guida dig genom övningar, visar det korrekta sättet att utöva utan att orsaka alltför mycket stress eller skada dig själv.
4.
Gör bra val i livet. Kost och motion är utmärkta sätt att effektivt hantera en del stress, men återhämtning från en hjärtattack uppmanar dig att omvärdera andra ohälsosamma element i vårt liv. Ta en särskild titt på konflikter och källor till stress. Ägna tid att läka de områden i ditt liv också. Heal ditt liv som du läka ditt hjärta.


Previous:nothing Next:hur man tar hand av ett hjärta

Relaterade artiklar


 • hur man identifierar hjärtarytmier
 • hur ska hjärta smart
 • hur läka hjärtat efter en hjärtattack
 • hur man bromsa en Snabb hjärtrytm (takykardi)
 • hur man börjar ta hand om ett hjärta
 • Hur man känner igen symtomen hjärtinfarkt hos kvinnor
 • hur man tar hand av ett hjärta
 • hur man iaktta kvinnors hjärta vecka
 • hur man använder en polar klocka hjärtfrekvens
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com