hur man använder en polar klocka hjärtfrekvens

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-04-22
Polar erbjuder en rad olika puls klockor för grundkondition, löpare, hjärtrehabilitering, cyklister och triatleter, och simmare. De klockor, förutom att ge de uppenbara tid och funktioner datum, ge användbar information för fitness. Medan klockan modeller skiljer sig åt, här är några idéer på olika funktioner du kan använda
1.
Definiera din målzon för puls intensitet med hjälp av klockans specialfunktion. Du kan basera detta på puls, kadens eller hastighet.
2.
Använd OwnZone funktion för att guida dig genom uppvärmningsövningar och bestämma en puls som är säkra och effektiva för motion. Denna funktion har Basic, Advanced, Ljus, Medel, hårt och Vikt inställningar.
3.
Övervaka maxpuls under din träningstid i slag per minut.
4.
Använd Total träningstid funktionen för att spåra sammanlagda tid du har motionerat medan klockan är på. Denna funktion hjälper dig ställa dagliga eller veckovisa mål.
5.
Track insatser med Tid inom målområde funktionen. Detta i kombination med Target Zone nämns i steg 1 bidrar till att avgöra hur effektiva ditt program.
6.
Håll koll på dina kalorier utbränning med OwnCal funktionen. Det tillåter dig att övervaka kilokalorier förbränns i en träningspass och den totala brände över flera sessioner. Den spårar också den procent av fett kilokalorier brann som en procent av den totala kilokalorier brännas.
7.
Titta på ZonePointer, en synlig symbol på framsidan av klockan, för att ta reda om du är i din målzon.


Previous:nothing Next:hur man iaktta kvinnors hjärta vecka

Relaterade artiklar


 • hur man använder en polar klocka hjärtfrekvens
 • Hur man känner igen symtomen hjärtinfarkt hos kvinnor
 • hur man iaktta kvinnors hjärta vecka
 • hur man börjar ta hand om ett hjärta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com