hur man börjar ta hand om ett hjärta

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-04-20
Bo hjärta hälsosamt är en viktig fråga i dessa dagar eftersom läkarna har bestämt hjärtsjukdom är den högsta dödsorsaken bland amerikaner. Förändringar i livsstil, överkonsumtion av mat och brist på motion har bidragit bidra till denna trend. Men det betyder inte att folk ska falla för sjukdomen. Ställa några mål med ditt hjärta hälsa som prioritet kan hjälpa till att hålla din ticker i toppform
1.
Röra sig mer. Motion är nyckeln till att hålla ditt hjärta friskt. Inte bara stöta upp din energi nivå, men det kan också hålla kolesterol ner och ditt hjärta fungera ganska väl. Kom ihåg att hjärtat är en muskel, och liksom resten av våra muskler behöver det för att få ett träningspass.
2.
Äta rätt. En riktig kost kan börja få ditt hjärta i form. Ditt hjärta är en väl oljad maskin som behöver rätt verktyg för att hålla fungerar bra. Vissa livsmedel har den nödvändiga näringsämnen och vitaminer behövs för att säkerställa artärer är täppa gratis. Stick till små mängder rött vin, nötter och mörk choklad som kan vara ett fördelaktigt del av din kost.
3.
Vistas släckt är en av de bästa sätten att börja få ditt hjärta friskt. Tillsammans med rätt mängd av vitaminer och en hälsosam diet är vatten som behövs för en balanserad kost. Din kropp kan fungera väl när helt hydratiserade, hjälper ditt hjärta att pumpa vid sin fulla kapacitet.
4.
Minimera hur ofta du och din familj äta ute. När du gör matlagning, är du helt ansvarig för vad som är lagt i din mat. Men när du äter ute, det finns en minimal chans att du kommer få reda på vad du äter eller hur mycket fett är faktiskt i din måltid. Om möjligt, begränsa antalet gånger du äter ute varje vecka eller helt enkelt skanna menyn för lättare måltider.
5.
Besök din husläkare eller en specialist. Detta är ett bra sätt att se till att din ticker är fortfarande i god form. Oavsett om du misstänker att ditt hjärta hälsa är i bästa form, kan det skadar inte att fråga din läkare om det finns en specialiserad hälso-plan för dig eller din familj baserat på livsstil och familjens historia.

Tips och varningar


 • Om du har specifika frågor eller funderingar om ditt hjärta hälsa, kontakta din lokala läkare. De kan ha några förslag på att hålla ditt hjärta friskt eller hänvisa dig till en specialist för mer information.


 • Previous:nothing Next:Hur man känner igen symtomen hjärtinfarkt hos kvinnor

  Relaterade artiklar


 • hur man börjar ta hand om ett hjärta
 • Hur man känner igen symtomen hjärtinfarkt hos kvinnor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com