hur hålla längre i sängen och gå ner i vikt samtidigt

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-05-25
Eftersom män blir äldre förändringar sker i våra kroppar och vi letar alltid efter sätt att hjälpa oss hålla längre i sängen. Jag märkte när jag fyllde 40 att mina erektioner tog längre tid att få hårda och att de helt enkelt inte lika intensiv som när jag var yngre. Genom en kombination av försök och misstag jag har upptäckt ett sätt att verkligen FÖRKOMPRIMERA din sexuella upplevelse

Du behöver:.
Saklig hälsoinformation om åldrande
. .
Beslutsamhet att göra verkliga förändringar.
Bra primärvårdsläkare att övervaka din hälsa.
Hälsosamma matvanor.
Regelbunden motion.


1.
Drick mycket vatten. Jag vet att du har hört det förut men det är mycket viktigt att kunna hålla längre i sängen. En bra tumregel är att ta din kroppsvikt och skär den i två halvor. Detta är den mängd vatten du bör dricka dagligen.
2.
Gör allt du kan för att skära så mycket natrium som möjligt av din kost. Börja läsa etiketter och göra nedskärningar där du kan.
3.
Motion på regelbunden basis. Studier har visat att män som gör detta har en bättre sexuell upplevelse.
4.
Detta sista steg Jag upptäckte av en slump när jag letade efter en energi tillägg för styrketräning. Jag började använda en produkt kallad SuperPump 250. Du kan hämta den på din lokala GNC butik. Jag vet att det låter som en sexuell förstärkare men det var faktiskt för att hjälpa "pumpa upp musklerna" när man arbetar ute. Jag började märka att när jag konsumerade en portion av denna inom 3-4 timmar av att ha sex, att min erektion var mycket hårdare än vanligt och det är verkligen hjälpte mig hålla längre i sängen. Jag är ingen läkare men den begränsade forskning jag har gjort verkar visa att kväveoxid (som Superpump 250 innehåller) hjälper med erektions problem.

Tips och varningar


 • Pickup en burk SuperPump 250 på din lokala GNC butik. Inte bara kommer det att hjälpa ditt sexliv men kommer bränna fett bort magen också.
 • Läs etiketten noga och följ anvisningarna.
 • Drick inte för nära sänggåendet eftersom du kommer att har svårt att sova.


 • Previous:nothing Next:hur man använder DAMBINDA

  Relaterade artiklar


 • hur man besluta om att dricka alkohol för att minska risken för hjärtsjukdomar
 • hur ska hjärta smart
 • hur man minska risken för hjärt-kärlsjukdom
 • hur man lever längre - helt enkelt, lätt
 • hur du hittar den bästa blodtrycksmätare för hemmabruk
 • hur hålla längre i sängen och gå ner i vikt samtidigt
 • hur man identifierar hjärta tecken attack varning i kvinnor
 • tidiga hjärtattack symptom
 • dig att hålla dig från att bli sjuka
 • Hur hjärtat fungerar?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com