hur man gör en makeover medicinskåp

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-05-28
Alla borde ha ett medicinskåp i sitt hem i medicinska nödsituationer och mindre skador, måste vi dock hålla den säker och minskar risken för potentiella faror som kan lura, liksom barnsäkra den. Det finns grundläggande artiklar och over-the-counter mediciner (OTCs) som alltid bör ingå i en välsorterad medicinskåpet. Vi bör också göra ett medicinskåp makeover flera gånger om året att göra sig ut mediciner och förnya grundläggande punkter.

Här kommer jag att ge några tips om hur man gör ett medicinskåp makeover.

Du behöver:
Bandage
. Receptfria läkemedel.
Antihistamin.
Allergi krämer.
Solskyddsmedel.
Första hjälpen-kit.
Calamine lotion.
Sax.
Kompress, bandage, tejp.
Acetylsalicylsyra och /eller andra smärtstillande medel.
Antacida.
Termometer.


1.
Översyn och förnya ditt skåp med nödvändiga artiklar. Kasta ut mediciner på ett säkert sätt och inte kasta eller spola ned dem i toaletten, som Environmental Protection Agency (EPA) avskräcker. Det finns ställen där du kan återvinna plastflaskor och gamla läkemedel. Folkhälsa webbsajter och program regering finns tillgängliga för att hjälpa dig med din kasta ut mediciner på ett säkert sätt. Du kan också be ett lokalt apotek.
2.
Leta efter brutna objekt som gamla kvicksilvertermometrar. Dessa är mycket farligt och kan orsaka allvarlig skada för ett barn, så du bör ersätta dem med nya och säkrare termometrar som också är mer noggrann och effektiv. Prova nya EXERGEN Temporal Scanner Infraröd termometer som swipes pannan en gång för ett avläsa exakt temperatur i två sekunder. Detta är perfekt för baby och barn.
3.
Förnya medicinskåpet med over-the-counter mediciner för förkylning och influensa, antihistamin och anti-kliar krämer, solkrämer, acetylsalicylsyra och andra smärtstillande. Det bästa medicinskåpet är en som är skräddarsydda för att tillgodose behoven hos den familj som bor i hemmet. Om det finns barn runt, sedan lager med föremål och mediciner som är formulerade eller särskilt utformade med den pediatriska populationen i åtanke. Till exempel köpa bandage speciellt designad för barn eller flytande formulerade förkylning och influensa medicinering.
4.
Lagervaror som är lätt tillgängliga för mindre skador. En bra förbandslåda är en som innehåller alla grundläggande punkter inbegripet. Bandage, bomull, antiseptisk kräm, spritkompresser, kompress, sax och tejp

tips och varningar


 • Håll medicinskåpet låst på en sval plats och på säkert avstånd från barn. Du kan köpa barnsäkra lås för skåpet på de flesta lokala hårdvara och hem butiker.
 • Det är en bra idé att hålla extra saker till hands för anhöriga med existerande medicinska tillstånd. Till exempel kan en EPI penna i fall av anafylaktisk chock eller en blodtrycksmätning enhet.
 • Om det finns en diabetiker medlem av hushållet, se till att du omgående nog diabetes-relaterade poster, samt lära sig hur att göra sig av använda sprutor säkert.
 • Denna artikel är inte en ersättning för att söka läkarvård från din egen läkare eller vårdgivare.


 • Previous:nothing Next:hur man undviker graviditetsillamående under graviditeten

  Relaterade artiklar


 • hur man kan förebygga svampinfektioner med diet
 • hur man vet vad positioner är säker och bekväm för sex under graviditeten
 • hur man får din man att gå ner i vikt
 • hur man vet om du har ett friskt hjärta
 • hur hålla längre i sängen och gå ner i vikt samtidigt
 • hur du håller din sjukförsäkring minimala avgifter
 • hur man iaktta kvinnors hjärta vecka
 • hur du håller ditt hjärta friskt och gå ner i vikt
 • hur man minska risken för hjärt-kärlsjukdom
 • hur man undviker graviditetsillamående under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com