hur man hittar sjukvård för ett barn med Downs syndrom

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-05-27
Barn med Downs syndrom löper risk för en rad olika medicinska problem. Det är troligt att ett barn med Downs syndrom kommer att kräva flera medicinska specialister innan den når vuxen ålder. En bra primärvård läkare kommer att se till medicinska problem är inte förbises
1.
Downs syndrom kliniker finns runt om i USA. Dessa kliniker kommer att bemannas med specialister som har stor kunskap om Downs syndrom. Dr Len Leshin, barnläkare och far till ett barn med Downs syndrom, har en lista över dessa kliniker på sin hemsida DS-health. com. Det finns en länk till Dr Leshin lista av Downs syndrom kliniker i resursen nedan. Förutom att vara bemannad med specialist som har kunskaper på Downs syndrom, dessa kliniker kan ge hänvisningar till barnläkare som också har kunskap om Downs syndrom. Den Downs syndrom kliniker skärmen barn en gång om året för att se ditt barn inte lider av oupptäckt komplikationer som är gemensamma för Downs syndrom.
2.
Den viktigaste egenskapen en läkare kan ha när vårdar ett barn med Downs syndrom är förmågan att lyssna. Se till att du har hittat en läkare som inte är alltför upptagen för att lyssna aktivt till dina medicinska problem. Specifik kunskap om Downs syndrom är inte lika viktigt som att ta tid att ta vårdgivare oro på allvar.
3.
De första åren att höja ett barn med Downs syndrom kan vara tidskrävande. Infant år tröttande för alla barn, utan som en vårdgivare för ett barn med Downs syndrom kommer du att lära en hel del ny information och göra med några ytterligare medicinska behov. Det är en bra idé att hålla en medicinsk tidskrift, eller loggar, för att dela med din läkare. Detta kommer att säkerställa att barnets medicinska behov inte förbises och ordnar även journaler från olika läkare. Inse att som vårdgivare av barn med Downs syndrom, du är experten. Ingen kommer att vara så kunnig att hela spektrumet av barnets behov som du. Var inte rädd för att dela dina medicinska kunskaper om ditt barn med din läkare.
4.
Vårdare av barn med Downs syndrom kommer att hitta en mängd medicinsk information "Medicinsk och kirurgisk Vård av barn med Downs syndrom: En Föräldrar Guide "publicerad av Woodbine House. En länk till denna bok är också i resursen nedan. Denna bok innehåller också en förteckning av Downs syndrom kliniker i hela USA. Denna bok kan hjälpa vårdgivare att identifiera symptom på vanliga sjukdomar och förebygga allvarliga tillstånd från att gå obehandlade.
5.
Enligt US Individer with Disabilities Act, eller idé, är din skoldistriktet krävs att tillhandahålla medicinsk terapi för ett barn med Downs syndrom vid födseln och fortsätter fram till 18 års ålder. Denna behandling inkluderar, tal, fysisk och arbetsterapi. Förutom att ge medicinsk vägledning i ditt barns utveckling, kan dessa terapeuter ger hänvisningar till läkare och annan medicinsk personal med särskild kunskap om Downs syndrom.


Previous:nothing Next:hur att hålla sig frisk och åldras med värdighet

Relaterade artiklar


 • hur man kan bli av med hemorrojder
 • hur man firar nationella hjärta månad
 • hur du håller ditt hjärta friskt och gå ner i vikt
 • hur man kan förebygga svampinfektioner med diet
 • hur man identifierar hjärtarytmier
 • hur man lever längre - helt enkelt, lätt
 • hur man vet om du har ett friskt hjärta
 • hur man minska risken för hjärt-kärlsjukdom
 • hur hålla längre i sängen och gå ner i vikt samtidigt
 • Hur man känner igen symtomen hjärtinfarkt hos kvinnor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com