hur man kan bli av med hemorrojder

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-05-17
Medan många människor är generade om hemorrojder, bör de inte. Hemorrojder är en olägenhet som kan påverka män och kvinnor, unga eller gamla. Vissa hemorrojder är ofarliga och inte orsakar några problem, medan andra kan vara stora och smärtsamma, och orsaka blödning och andra komplikationer som du inte ska behöva leva med. Denna artikel ger dig några tips om hur du befria dig av hemorrojder

Du behöver:. .
Här artikeln
Förberedelser H.
Veck Medicated Pads.
Apotek eller apotek.


1.
Börja långsamt. Självklart, om din hemorrojder kan elimineras med hjälp av en enkel över disk aktuella salva bör du försöka detta innan mer aggressiva metoder för hemorrhoid borttagning. Försök tillämpa Beredning H eller andra hemorrhoid salva till det drabbade området enligt anvisningarna. Om dina hemorrojder är små, bör detta hjälpa dem att försvinna. Du kan också försöka använda Tucks medicinska kuddar eller trollhassel för att lindra smärta och obehag i samband med denna sjukdom.
2.
Du kanske vill köpa en hemorrhoid "O" kudde till lindra trycket och smärta i samband med hemorrojder. Med fortsatt användning kan hemorrojder försvinna helt, om de är relativt små. Dessa kuddar finns på de flesta droger butiker och apotek.
3.
Nästa steg att ta för att få befrielse från hemorrojder om självhjälp metoder som nämns i artikeln hjälpte inte är att betrakta hemorrhoid kirurgi. Ibland är detta det enda sättet att bli av med hemorrojder snabbt och permanent. Hemorrhoid kirurgi skall utföras av läkare och kan bestå av traditionella hemorrhoid kirurgi eller laser kirurgi.
4.
Var inte generad över att få behandling för din hemorrojder. Hemorrhoid smärta är inte något som någon ska tvingas att leva med. Boka tid med en proctologist eller med din familj läkare för en remiss och få behandling så snart som möjligt för att undvika komplikationer.


Previous:nothing Next:hur man kan förebygga svampinfektioner med diet

Relaterade artiklar


 • hur man kan förutspå hjärtsjukdomar genom håravfall
 • Hur hjärtat fungerar?
 • Hur man känner igen symtomen hjärtinfarkt hos kvinnor
 • hur man kan förebygga svampinfektioner med diet
 • hur man besluta om att dricka alkohol för att minska risken för hjärtsjukdomar
 • hur man minska risken för en andra hjärtattack
 • hur man identifierar hjärta tecken attack varning i kvinnor
 • tidiga hjärtattack symptom
 • hur ska hjärta smart
 • Hur dödar hjärtsjukdom dig?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com