Hur identifiera barn symptom

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-06-13
Spädbarn och barn som inte kan artikulera när de gör ont eller hur de mår kan utgöra en utmaning för berörda föräldrar. Medan gråta betyder oftast någon form av problem är det också det medel genom vilket småbarn röst sitt missnöje med en värld av frågor --- från att inte kunna nå sin favoritleksak till en önskan att hållas. Det finns ett antal åtgärder för att tänka på när du räkna ut hur att diagnostisera barn symptom

Du behöver:.
ThermometerBowel rörelse schema


1
Keep. . med frekvensen av barnets tarmrörelserna. Matsmältningssystemet kan påverkas av en mängd olika sjukdomar och kan peka på en diagnos. När barn missar sin regelbundna tarmrörelser, är det första svaret ont i magen. Om en ökning av vattenförbrukning och tillsättning av vissa fibrer i kosten skapar inte ett avföring snart, då mer allvarliga komplikationer kan inträffa.
2.
Watch för diarré. Lösa kan täta, vattnig avföring indikera en infektion eller debut av en sjukdom. Eftersom barn är fortfarande att utveckla sina tarmsystem, kan införandet av nya livsmedel, stress eller spänning eller för många vätskor orsaka diarré. Det finns ingen anledning till oro, om inte villkoret varar mer än en dag eller två.
3.
Använd en termometer för att ta ett barns temperatur om han eller hon är cranky eller känns varm touch. Låg feber, mindre än 100 grader, kan vara ett hälsotecken att barnets immunförsvar är att kämpa med en infektion. Högre feber som Spike snabbt kan signalera ett allvarligt problem. En läkare bör undersöka febrar som dröjer sig kvar. Feber är ofta åtföljs av andra symptom, bland annat magont, huvudvärk och illamående.
4.
Var uppmärksam när barn blir trött och sover mer än vanligt. Lär dig att känna igen förändringar i beteende och andra tecken på sjukdom, såsom insjunkna ögon eller minskad urinering, vilket kan vara ett symtom på en allvarlig halsinfektion eller annan sjukdom. Märker några blod på vävnader, i underställ eller i munnen, eftersom detta kan vara ett tecken på avancerad STREP eller annat tillstånd.
5.
Vara uppmärksamma på symtom på en öroninfektion, speciellt efter en dust med en förkylning eller influensa, som öroninflammationer är mycket vanliga hos unga utveckla öron och kan skapa allvarliga komplikationer om den inte behandlas. Titta i hörselgången som barn läka från andra sjukdomar, och leta efter rodnad i kanalen. Kallelse om barnet kliar i örat mer eller inte svarar på ljudet.

Tips och varningar


 • Prova en av de nyare termometrar såsom pannan scan från Exergen eller en digital termometer som kan användas rektalt eller oralt. Dessa är säkrare och mer exakt än gamla kvicksilver-fyllda termometrar som kan vara svåra att läsa.
 • Ta ett barn för en professionell diagnos om några symtom i mer än ett par dagar om de inte är allvarliga på insjuknandet. En läkare måste behandla öroninflammationer när de upptäcks.


 • Previous:nothing Next:hur man detox den manliga kroppen naturligt





  Relaterade artiklar


 • hur man detox den manliga kroppen naturligt
 • hur man gör fred med olyckliga människor
 • personlig hälsoundersökningar
 • Hur dödar hjärtsjukdom dig?
 • hur man gör en te för att lindra mensvärk
 • hur man bromsa en Snabb hjärtrytm (takykardi)
 • hur man kan vara snäll mot ditt hjärta
 • hur man kan spara papper
 • dig att hålla dig från att bli sjuka
 • återhämtningstiden för hälsporre kirurgi




  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com