aloe vera hälsofördelar

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-06-24
Aloe vera har använts över hela världen för att behandla olika villkor i århundraden. Anläggningen är vanligen hålls i hushållens kök eftersom det är känt för sin förmåga att snabbt lugna brännskador och skärsår. Det är en öken växt och kan odlas lätt inomhus. Aloe finns nu i gel, spray, krämer, kapslar och som flytande

hudens hälsa

Aloe Vera har länge. använts för att lugna huden. Anläggningen hjälper snabbt för att lindra smärta och klåda i samband med brännskador, skärsår, sår, blåsor och biter bugg. Aloe innehåller både anti-bakteriell och anti-svamp fastigheter samt ingredienser som bidrar till att uppmuntra cellförnyelsen och healing. Högt i kollagen proteiner, kan aloe vera också användas som en fuktighetskräm och kan hjälpa till att förhindra hudens åldrande.

Inre hälsa

Många människor är förvånad över att, förutom att vara smörjas in på huden, aloe vera kan vidtas internt. Aloe vera hjälper till att stödet digestions och fungerar som en laxerande när konsumeras. Den anti-bakteriella egenskaper aloe fungera som en naturlig kolon rengöra. Aloe vera invärtes är också tros för att förbättra cirkulationen och stöd i ben och leder hälsa.

Tandhälsa

International Aloe Science Council har visat att aloe kan användas för att minska smärta i munnen och svullnad efter oral kirurgi. Undersökningar som genomförts av rådet har också föreslagit att aloe vera kan minska mängden av bakterier som finns i munnen av tandproteser. Aloe bidrar också till att lindra smärtan av nedskärningar och sår i munnen.

Viktminskning

aloe vera är hög i kollagen protein. Proteiner är svårare att smälta än många andra ämnen, så att dricka aloe juice dagligen kan kräva kroppen att förbruka mer energi under rötningsprocessen. Den laxerande egenskaper aloe juice hjälpa maten passerar genom tarmarna snabbare, vilket betyder att kroppen har mindre tid att bearbeta maten när den passerar genom tarmkanalen. Aloe har också avgiftning egenskaper och kan bidra till att undanröja tungmetaller och andra föroreningar från kroppen medan medhjälp i kroppens metabolism av kolhydrater och fetter.

Säkerhet

En studie utförd av University of Texas Health Science Center Institutionen för fysiologi visade att råttor som intog aloe vera upplevde en 10 procentig ökning i livslängd och hade en lägre förekomst av sjukdomen än genomsnittet råtta befolkningen. Råttorna lidit något sjukdomstecken från intag av aloe. Hos människa har aloe varit kända för att orsaka allergiska reaktioner hos vissa personer. Vid förtäring kan orsaka aloe leverproblem och illamående. Dessa biverkningar är sällsynta och aloe anses vara säker, men du bör kontakta din läkare innan du påbörjar en aloe komplettera eller juice rutin.

Djur

Aloe vera är ofta i veterinärmedicin. Aloe kan användas för att behandla sår, lugnar irriterad hud och ren öronen på katter, hundar, hästar och andra husdjur. Mjölkbönder komplettera ibland kosten hos mjölkkor med aloe för att stimulera mjölkproduktionen och förbättra djurens hälsa. Aloe ska aldrig användas på ett djur utan att först kontrollera med din veterinär. Aloe ibland formulerats annorlunda eller urvattnas när det används för behandling av djur.

Previous:nothing Next:hur man rapporterar misstänkt barnmisshandel

Relaterade artiklar


 • hur man iaktta kvinnors hjärta vecka
 • naturliga opiater detox
 • dig att hålla dig från att bli sjuka
 • vikande hårfäste stilar för män
 • om droger alkohol och tobak
 • varje vecka av graviditeten
 • östrogen hormon biverkningar
 • om hjärtsjukdomar och ärftlighet
 • hur man kan öka progesteron under graviditeten
 • farorna med att dricka alkohol under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com