hur man gör brösten växa snabbare

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-06-04
Det finns många metoder ges för att göra brösten växa snabbare. Vissa har små fall av framgång, vissa har inga bevis, men faktiskt främja god hälsa, en del är myter och andra är farliga. Oavsett vilken metod du väljer att använda, kom ihåg att naturen kommer att ha sin gång. Bröst kommer att växa som de ska och att den storlek som är bäst för kroppen
1
Använd träningsredskap för att bygga din pectoralis muskler. Detta är den tjocka Muskeln under bröstvävnaden hos kvinnor. Utrustning såsom hantlar och expandrar bröstet kan hjälpa till att bygga din Pecs.
2.
Prova andra övningar. Sträck ut armarna ut till sidorna och sedan föra ihop händerna framför bröstet i en bön pose. Tryck handflatorna tillsammans flera gånger, så ofta du vill. Denna övning, som armhävningar, bygger muskler under brösten och armhålorna.
3.
Drick en blandning av papaya juice och mjölk dagligen. Förespråkarna för denna metod tror att denna dryck ger bröst som förbättrar förmåner om de tas religiöst varje dag. Detta är mest sannolikt att vara en myt på grund av bristen på verifierbara bevis på framgång. Oberoende av påståenden är denna dryck en gynnsam komplement till din kost. Papaya innehåller proteolytiska enzymer som stöd i nedbrytning av protein.
4.
Läs om tabletter bröstförstoring. Vissa av dessa piller innehåller örter som bockhornsklöver och såg Palmetto, som har östrogenliknande egenskaper. Östrogen orsakar vätskeansamling i brösten. Var medveten om att östrogen är förenat med en risk för bröstcancer. Exponering för östrogen-liknande ämnen kan öka denna risk.
5.
Tänk krämer bröstförstoring och lotion. Dessa krämer och lotioner, såsom bröst-Actives och TriMedica Grobust lotion, är en blandning av kemikalier och örter (se Resurser nedan). Regelbunden användning av dessa produkter är tänkt att stimulera tillväxten av fettceller i brösten och gör huden fast och slät.
6.
Ha tålamod. Bröst kommer att växa som de ska och när de ska. Medan du väntar upprätthålla en balanserad kost och följa ett träningsprogram. Dessa är de viktigaste för tillväxt och en sund kropp.
7.
Läs mer. "Boobs: A Guide to Your Girls" av Elisabeth Squires innehåller information om hälsa, scener och betydelsen av bröst, samt tips för bättre förvaltning (se Resurser nedan)

tips och varningar <. /h4>
 • Konsultera en läkare eller sjuksköterska innan intag läkemedel eller kosttillskott. Vissa bröstförstoring piller har inte godkända av FDA och det finns inga kontrollerbara bevis på att de fungerar. Det finns en allmän tro att viktökning är det snabbaste sättet att få brösten att växa eller få större bröst. Var medveten om att kraftig viktökning kan leda till hälsoproblem som diabetes och hjärtsjukdomar.


 • Previous:nothing Next:fördelar och nackdelar med att använda Gardasil vaccinet

  Relaterade artiklar


 • hur man ska bekämpa trötthet under graviditeten
 • hur man gör en makeover medicinskåp
 • hur du hittar den bästa blodtrycksmätare för hemmabruk
 • hur du kan utnyttja din medelåldern depression kreativt
 • hur man kan spara papper
 • hur man bromsa en Snabb hjärtrytm (takykardi)
 • hur man kan beräkna din målsatsen graviditet hjärta
 • fördelar och nackdelar med att använda Gardasil vaccinet
 • hur man använder DAMBINDA
 • hur man kan hjälpa de äldre med läkarbesök
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com