hur man köper medicin i Kanada

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-06-19
Köpa receptbelagda läkemedel från Kanada kan vara mycket billigare än att köpa samma medicin i USA. De transporteras i sin ursprungliga förseglade flaskor med både namnet på läkemedelsföretaget och utgångsdatum. Kanadensiska apotek utför också medicin för husdjur och populär over-the-counter mediciner för ytterligare besparingar

Du behöver:.
Hand soapTowelSmall bowlBody oilNail eller nagelband scissorsAntibiotic ointmentBand-AidHand grädde

. Spara pengar genom att köpa i Kanada


1.
Förstå att alla välrenommerade kanadensiska apotek kommer att kräva ett undertecknat och daterat recept från din behandlande läkare. Du förväntas post eller fax receptet till apoteket. Du kommer också att krävas för att fylla i en ansökan med din medicinering historia information och allergier.
2.
Var beredd att ge apoteket ditt kreditkortsnummer. Fråga om deras leverans alternativ och om du betalar per post eller per paket. Om du betalar per paket, se till att du beställer alla medicinska objekt som du kommer att behöva i en månads tid, samtidigt. Ta reda på om du kan ha din mans läkemedlets levereras med din att spara fraktkostnader. Kanadensiska apotek är oftast mycket hjälpsamma och kommer att arbeta för att göra dig en glad och nöjd kund.
3.
Kom ihåg att när apoteket får du recept kan du beställa och placera din refiller över Internet, fax eller genom att ringa deras direkta avgiftsfritt telefonnummer. De kommer att låta dig veta när du behöver ett nytt recept.
4.
Skapa ett apotek eller kundförhållande och din uppföljning order kommer att gå snabbt. Ibland de kan även föreslå over-the-counter specialerbjudanden som kan intressera dig.
5.
Förvänta leverans av din order i cirka två veckor. Om det skulle bli problem med att leverera, kommer de att meddela dig, och föreslå en annan metod eller ett annat land för att ge din medicin.

Tips och varningar


 • Läs förteckning över alla de varor de säljer, bortsett från receptbelagda läkemedel. Du kanske vill se om är värt att köpa dem från Kanada också.
 • Frakt tar allt från två till tre veckor. Kontrollera att du har tillräckligt med piller för att hålla dig tills leverans. Placera en ny beställning direkt när du fått din första beställning, på grund av den två veckor långa väntan. Ibland Border Patrol skapar ett stopp i allt går ut ur landet. Din beställning kan fördröjas på obestämd tid. Du måste köpa dina piller på apoteket i detta evenemang. Det finns tillfällen när märket medicinen inte finns tillgänglig på ditt kanadensiska apotek. De kommer då att shoppa runt tills de hittar en leverans i ett annat land.


 • Previous:nothing Next:graviditet Food Guide

  Relaterade artiklar


 • farorna med att dricka alkohol under graviditeten
 • fördelar och nackdelar med skönhetsprodukter för män
 • hur du kan utnyttja din medelåldern depression kreativt
 • hur man berättar hur långt du är i din graviditet
 • hur man gör fred med olyckliga människor
 • hur ska hjärta smart
 • hur man kan reducera risken för hjärtsjukdomar
 • om droger alkohol och tobak
 • Hur hjärtat fungerar?
 • hur man uppfostrar barn med särskilda behov
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com