hur man ska behandla torsk hos män

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-06-21
Thrush är mer allmänt känd som en svampinfektion, en överväxt av svamp i kroppen. Medan många människor tror att det är förekommer främst hos kvinnor, män kan falla också offer för detta tillstånd. Medan infektion kan i munnen, verkar det i allmänhet i deras underliv, där värme och fukt ger perfekt grogrund för jästen att växa. De symtom, medan smärtsam och irriterande, kan oftast behandlas effektivt med over-the-counter mediciner eller huskurer

Du behöver:.
Vitlök pasta.
Anti-svamp grädde.
Yoghurt.
Frukter.
Grönsaker.


1.
Praxis god hygien. Tvätta det påverkade området två gånger dagligen med en mild tvål och spola därefter noggrant och se till att torka helt. Män som förhuden bör dra huden hela vägen tillbaka och försiktigt tvätta ollonet. Återigen, se till att torka området noga innan du släpper förhuden, för att säkerställa att ingen fukt finns kvar.
2.
Efter tvättning det drabbade området, tillämpa en anti-svamp grädde. Dessa kan köpas receptfritt på apoteket, och bör användas så länge symptomen kvarstår och sedan i 2 veckor därefter att se till att infektionen är borta.
3.

Ät yoghurt. Yoghurt är känd för sin pro-antibiotika, annars känd som de goda bakterierna din kropp behöver för att hålla svampen i balans. När du äter yoghurt, kommer pro-tika bekämpa de bakterier som orsakar svampinfektion. Yoghurt kan också tillämpas direkt på det drabbade område.
4.
Gör en vitlök pasta. Vitlök har många medicinska egenskaper, bland dem är en egenskap som dödar jäst. Vitlöksklyftor kan förvandlas till en pasta av tärning den kryddnejlika, strö lite salt på dem och sedan mosa det tillsammans. Applicera pastan två till tre gånger om dagen tills det drabbade området har klarats upp.
5.
Ät en balanserad kost. Kost spelar en stor roll vid behandling av svampinfektion för män. Livsmedel som innehåller mycket raffinerat socker-som vitt bröd, mjöl och choklad-foder endast svampinfektion. För att behandla infektionen, äta fullkornsris livsmedel, frukt och grönsaker. Dessutom dricker mycket vatten. Detta kommer att rengöra din kropp och hjälpa rensa infektion.

Tips och varningar


 • Om du har provat att behandla torsk på egen hand utan resultat, eller har återkommande incidenter , rådfråga en läkare. Det kan vara ett tecken på diabetes.


 • Previous:nothing Next:hur man kan kontrollera status för friska barn försäkring

  Relaterade artiklar


 • hur man kan kontrollera status för friska barn försäkring
 • hur man detox den manliga kroppen naturligt
 • hur man firar nationella hjärta månad
 • hur du håller ditt hjärta friskt och gå ner i vikt
 • hälsofördelar med elefant vitlök
 • Hur man känner igen symtomen hjärtinfarkt hos kvinnor
 • hur man använder kryckor korrekt
 • Hur dödar hjärtsjukdom dig?
 • namnen på musklerna i kroppen
 • hur man ska bekämpa trötthet under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com