information om grupphem för barn

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-06-11
Gruppbostäder ge institutionsvård för barn som behöver tjänster annars inte finns tillgängliga i samhället. Om ett barn är offer för misshandel eller vanvård, kan han behöva mer uppmärksamhet och behandling för att hjälpa honom lära sig att ta itu med hans missbruk /frågor vanvård och utveckla färdigheter att klara. Föräldrar och vårdgivare måste få veta vad Residential Group hem kan erbjuda barn och ungdomar så att de kan göra det bästa beslutet om behoven hos sina barn

Överväganden

De flesta barn måste lära sig att hantera händelser och situationer i deras liv. Det är hur de kan klara sig och vilka beteenden de uppvisar som berör föräldrar eller vårdgivare. Om beteenden är farliga eller på annat sätt besvärligt, kan ett bostadsområde behandlingsanläggning vara lämpligt.

Betydelse

Om ett barn är utagerande på ett sätt som kan skada henne eller andra, hon måste få hjälp på ett sätt som föräldrar, lärare får präster eller läkare inte vara utrustade för att hantera. Om föräldrarna har så mycket kunskap som möjligt, de är bättre på att hjälpa sina barn snabbare.

Funktion

En Residential Group hem är en familj hem som har köpts av en myndighet, hemmet är anpassad för att möta barnens behov. Vuxen vårdgivare, personal, psykologer och barn-och sjukvårdsspecialister stanna hemma 24 timmar om dygnet för att ge tillsyn och vård för de boende. Se länk i Resurser

Funktioner

gruppbostad förse barn med aktiviteter utformade för att hjälpa dem att lära sig att hantera egenvård uppgifter. Utbildning ges vid hemmet av en legitimerad lärare. För barn med psykiska störningar, en punkt eller belöningssystem används ofta för att hjälpa barnen ändra sitt beteende. Se länk i Resources.

Varning

gruppbostäder och deras föräldrar organ kontrolleras och licensieras av staten. Om brott upptäcks, kan gruppbostaden vara stängda eller placeras under noggrann övervakning tills problemen tas upp och rättas till.

Previous:nothing Next:återhämtningstiden för hälsporre kirurgi

Relaterade artiklar


 • hur läka hjärtat efter en hjärtattack
 • hur man upprätthålla en god hjärthälsa
 • om hjärtsjukdomar och ärftlighet
 • fördelar och nackdelar med att använda Gardasil vaccinet
 • hur man använder "mitt porträtt familjens hälsa" från Surgeon General
 • hur man lever längre - helt enkelt, lätt
 • hur man kan vara snäll mot ditt hjärta
 • hur man ska behandla intermittent sömnproblem under graviditeten
 • hur man börjar ta hand om ett hjärta
 • Hur dödar hjärtsjukdom dig?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com