naturliga opiater detox

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-06-22
Opiater, som heroin, morfin och kodein, till sin natur är starkt beroendeframkallande. När någon blir beroende av opiater, måste han gå igenom avgiftning samt ett behandlingsprogram för att få bort honom och hålla honom borta från drogen. En naturlig opiat detox är en som inte använder någon annan typ av narkotika för att lindra de ibland smärtsamma abstinenssymptom

Du behöver:.
TeaBookLavender lotionPajamasBlack ut nyanser, gardiner eller blindsEar plugsFan Noise Maker
<. /h4>

Natural Detox

En naturlig detox är en mer holistisk syn än medicinska detoxes, som föreskriver en ersättare läkemedel som metadon för att underlätta missbrukaren detox symtom.
Även läkemedel inte används till stöd i den naturliga detox-processen, är personen inte bara lämnas ensamma att kämpa igenom sitt begär. Beroende på anläggningen, personalen kunde använda akupunktur eller massage för att behandla abstinensbesvär. De kan använda homeopati, naturmedicin, näringsmässiga vård eller östra vård.

Homeopati

En anläggning som använder en homeopatisk metod för opiat detox använder örter, extrakt och mineraler under en persons karenstid för att hjälpa kroppen att eliminera det beroendeframkallande ämnen . En person kommer fortfarande upplever abstinenssymptom, men inte så länge eftersom örter eller utdrag påskynda processen för eliminering.

Naturmedicin

naturläkemedel metoden tar en annan, holistisk väg till avgiftning. Filosofin är att kroppen kan läka sig själv. Den person som bor i den hälsosammaste miljön (öppen, naturlig, positiv, stödjande), bedriver sund verksamhet (vandring, simning, vara utomhus i solen), äter hälsosam mat och tar del i massage eller akupunktur. Varje faktor tros stödet i avgiftningsprocessen. Återigen kommer den person som fortfarande upplever abstinenssymptom, men det kommer att bli mindre allvarlig eftersom kroppen är i slutändan lever i de mest optimala förhållanden.

Näringsvärde Detox

Den näringsmässiga strategi för detox liknar naturläkemedel metod , förutom att det enbart förlitar sig på mat och kost. När en person endast förbrukar naturliga frukter och grönsaker, juicer och soppor (detta kommer vara den viktigaste kost för detox), kommer kroppen att avgifta naturligt sig i en kort tid. Detta kombineras med motion och kosttillskott för att minska svårighetsgraden av symtomen.

Östra metoden

Östra strategi kombinerar alla de andra metoder som redan beskrivits. Örter och extrakt används tillsammans med en förändring i kost och motion. Yoga, meditation och akupunktur är vanliga, liksom en intern titt på sig själv. Med detta synsätt, är du behandlar kropp, sinne och själ hos en person.

Tidsplan

När någon kommer genom indragning, hon börjar uppleva symptom 6 till 12 timmar efter att hon senast använda, och hon kan ta tre till fem dagar att avgifta kroppen. Naturligtvis är den tid en person detox tar ofta baserade på både innehållet i missbruk och längden på detta missbruk.
Ibland, när en person går igenom en mer traditionell detox-program, med hjälp av en medicin lindra abstinenssymptom, kommer detox period förra längre. Detta beror på att ett annat läkemedel har införts i kroppen.

Överväganden

Det är inte lämpligt för någon beroende av opiater helt enkelt att detox själv utan överinseende av en läkare eller sjuksköterska. Beroende på graden av beroende, kan ett oövervakat detox leda till bestående hjärt frågor eller dödsfall, särskilt när man går genom en snabb detox.

Previous:nothing Next:identifiera receptbelagda läkemedel genom att forma

Relaterade artiklar


 • hur man hittar sjukvård för ett barn med Downs syndrom
 • hur man gör brösten växa snabbare
 • arbetsbeskrivningen av en arbetsmarknad leverans sjuksköterska
 • om droger alkohol och tobak
 • hur man får djupare sömn
 • hur man kan förutspå hjärtsjukdomar genom håravfall
 • om hjärtsjukdomar och ärftlighet
 • barn blodsocker räkna
 • hur man kan förebygga missdiagnosing hjärtsjukdom hos kvinnor
 • hur man kan kontrollera status för friska barn försäkring
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com