personlig hälsoundersökningar

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-06-07
Övervaka din hälsa behöver inte vara lika tråkiga som att ta upprepade besök till hälso-program leverantör. I komfort av ett hem, en person kan mäta hans känslighet för livshotande sjukdomar genom personliga hälsa bedömningar som gjorts främst via Internet. Framsteg kan också bokföras som en genomgår en fitness regimen som föreskrivs i hälso-och sjukvårdspersonal

Fakta

Personlig hälsa bedömningarna gör-det-själv-utvärderingar på ens nuvarande hälsoläget. Information som medicinska historia och val av livsstil samlas för att staka ut en wellness regim som en förebyggande åtgärd.

Betydelse

Dyra hälso-och sjukvård har föranlett medicinsk företagen att erbjuda personlig hälsoundersökningar. Dessa gör-det-själv-program finns nu tillgängliga online uppmuntra människor att ha ett effektivt program health management på egen hand. Personlig hälsoundersökningar ger fördelar för både grupper och individer som vill ta på sig en aktiv hållning mot en hälsosam livsstil.

Funktioner

Att utföra en personlig hälsoundersökning tar hänsyn till familjens sjukdomshistoria och genomgår kontroller livsstil. Familjens hälsa situation kommer att visa sjukdomar vanliga bland familjemedlemmar. Den bestämmer personens riskfaktorer och fastställer nödvändiga åtgärder för att förhindra livshotande sjukdomar i framtiden.
Livsstil kontroller görs för att bedöma en persons aktuella hälsotillstånd. De vanligaste faktorerna som påverkar hälsan är kost, nivå av daglig aktivitet och bruk av alkohol eller tobak intag om något. Dessa val av livsstil visar kontrollampa tecken på möjliga hälsoproblem.

Typer

Det finns många online personliga hälsa bedömningar som finns tillgängliga idag. Program som Wellstream och RealAge är populära för sina användarvänliga metoder. Prenumeranter kan logga in på deras data som lagras i de webbplatser, som erbjuder en mängd information om fitness program anpassade för alla behov. American Institute of Preventive Medicine använder en Health Report Card, en enkel frågesport som kommer till kärnan i personens anlag för riskfaktorer.

Fördelar

Personlig hälsa bedömningar ger en tydlig bild av en persons hälsosituation. Det ger honom en chans att övervaka röda flaggor och upprätthålla goda vanor över tid. Som exakta uppgifter om anamnes samlas, kan läkarna visar lämpliga tillvägagångssätt så snart som möjligt. Personlig hälsa bedömningar som sponsras av företag ge dem en gedigen bakgrund av sina anställda om "välfärd. Därför kan det hjälpa dem att utarbeta åtgärder för att motarbeta ohälsosam rutiner på arbetsplatsen.

Previous:nothing Next:barn blodsocker räkna

Relaterade artiklar


 • om hjärtsjukdomar och ärftlighet
 • farorna med rökning tonåring
 • hur man firar nationella hjärta månad
 • hur ska tidlösa
 • hur man upprätthålla en god hjärthälsa
 • hur man kan hjälpa de äldre med läkarbesök
 • barn blodsocker räkna
 • hur man kan förebygga missdiagnosing hjärtsjukdom hos kvinnor
 • hur man gör en makeover medicinskåp
 • Hur man känner igen symtomen hjärtinfarkt hos kvinnor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com